Film : "Till The End Of The World". Oynayanlar Mark Chao ve Yang Zishan


Zıt kutuplar, birbirlerini çeker mi? Yeni filmde dünyanın en zorlu köşesinde, büyüleyici romantik bir kavram,  sıra dışı teste tabi tutuluyor. Filmin adı ; "Till The End Of The World". Oyuncuları ; Mark Chao ve Yang Zishan. Hayatları çok farklı olan bu iki insan, nasıl olur da Antarktika’da bir araya gelip aşık olurlar? Önce birbirlerini yaşatacaklar mı?

ÖZET
Küstah bir milyoner ve içine kapanık bir bilim adamı, Antarktika’nın karlı ovalarında kapana kısılırlar. Birbirlerini öldürmek istiyorlar, ama belki doğa onları öldürebilir.
Wu Fu Chun (Mark Chao) kibirli ve başarılı bir girişimci. Son iş girişimi için Antarktika’nın içinde düğün yerleri aramaya gelmiş. Buzlu kıtaya düzenlediği uçuşta, güney ışıklarını araştırmaya gelen mantıklı bilim fotoğrafçısı  Jing Ru Yi’le (Yang Zishan) karşılaşır. Kar fırtınası uçaklarını enkaz haline getirdiğinde, iki kazazede kendilerini donmuş bir toprak üzerinde bulurlar.  Şimdi, doğanın soğuk ve acımasız gerçeklerine karşı savaşmak için birlikte çalışmalılar, ama bu bile hayatta kalmak için yeterli olmayabilir.
Till The End Of The World filmi Wu Youyin’in aynı adlı kitabından, senaryosunu yazdığı  ve yönetmenliğini yaptığı bir film. Ayrıca ünlü Japon kompozitör Joe Hisaishi’nin müzikleri eşlik ediyor.
Kaynak : Dramafever
Fafüs




Yorumlar