KORE MAGAZİN


Seo kang Joon, Gong Seung Yeon'u "Are You Human too" dizisinde güvenli bir kucaklama ile kilitledi.

-KBS televizyonunun 4 Haziran 2018 tarihinde başlayacak olan "Are You Human too" dizisinde Seo Kang Joon ve Gong Deung Yeon  bir kucaklama gerçekleştirdiler.
-"Are You Human too" dizisi Namshin III adlı bir robot ile  Nam Shin gibi davranan ve sahibi komada olan bir holdingin varisi olan  diğer bir kişinin hikayesidir. (ikisini de Seo Kang Joon oynuyor)  Robot Kang So Bong adındaki kadına aşık olur.(Gong Seung Yeon oynuyor)
-Yayınlanan fotoğrafta Nam Shin III ve So Bong birbirlerine duydukları karışık duygularla hassas bir anı paylaşıyorlar… Nam Shin III kollarıyla sıkı bir şekilde So Bong’u kucaklıyor, So Bong ise sessizce güvenli kollarında kalıyor. Fotoğrafta iki karakter arasında eşsiz bir kimya olacağı görülüyor…
-Oyunculardan Seo Kang Joon “Aynı yaştayız, onun için çok rahat ediyoruz. İkimiz de çok çalışıyoruz. Diziyi çekerken hem eğleniyoruz, hem de eksikliklerimiz neler birbirimizle tartışıyoruz.” dedi. Gong Seung Yeon ise “ Seo Kang Joon’dan çok şey öğrendim. Onu izlerken kendimi yeniden düzene soktum, bazen de kendime kızdım.  Ondan çok güç alıyorum” dedi.
Robot Nam Shin III'e aşık olmanızın 3 nedeni:
11 - Nam Shin III yakışıklılığı ile etrafı kendine baktırıyor. Güzel görünüşü yüzünden robot olması kimseyi etkilemiyor. Her kızın rüyalarındaki erkek arkadaşı olmaya aday.

22 - Sadece yakışıklılığı değil yapay zekası var . Bilmediği hiçbir şey yok.  Yapay zekası sayesinde, tüm alışverişlerinizde en iyi şeyi en uygun fiyata bulabilirsiniz…
3 - Nam Shin III çok özel bir robot karşısındakini mimiklerinden hissettiklerini anlıyor, empati kuruyor, çelik gibi sinirleri var,  ayrıca kuralları var. Ağladığında sana sarılmam lazım” diyen bir robot.
     Soompi'den....
     #fafüs



Yorumlar