Park Ming Young “What’s Up With Secretary Kim?” dizisindeki rolüyle karakter benzerliklerini anlattı

“What’s Up With Secretary Kim?’ dizisi, Park Ming Young'un ilk romantik komedi dizi olacak.
6 Haziranda başlayacak olan TVN dizisinde narsist patronu Park Seo Joon ve patronuna çok bağlı Kim Mi So adındaki sekreteri Park Ming Young canlandıracaklar. 
İsmi gibi (Mi So Korece gülümseme demek) devamlı gülen bir karakteri var. Oyuncu bunun için;" İş arkadaşında olmasını istediğin bir karakter, çünkü seni hem iyi hissettiriyor, hem de çok enerjik." diyor. "Bir arkadaş gibi ve bir abla gibi. İşinde mükemmel bir sekreter olarak kabul ediliyor, ama onun bir de insan yönü var." 
Devam ediyor; "Benim aktris hayatımla, ev hayatım arasında uçurumlar var. Evde makyaj yapmam, saçımı toplamam ve pijamalarla dolaşırım. Evde oturmayı severim, arkadaşlarımdan çok işime odaklanmaktan hoşlanırım. Kim Mi So'nun da iş yerinde mükemmel bir görüntüsü var, ama sanırım arkadaşlarından çok işine odaklanmayı seviyor, tıpkı benim gibi"
Ayrıca rolüne hazırlanırken, romanını ve çizgi romanını okuyarak, karakterinin rolüne uygun elbiselerine "ofis görünümü" yaratabilmek için, oldukça fazla çaba gösterdiğini ve üzerinde çok düşündüğünü söylüyor.
Kaynak : Soompi
Fafüs

Yorumlar