RICH MAN , POOR WOMAN DİZİ TANITIMI



                   SUHO  severler  ‘’Rich Man’’  sizi bekliyor.




Adı: Rich Man | Rich Man, Poor Woman | 리치맨

Tür: RomantikKomedi

Yönetmen: Min Doo-Sik

Senarist: Hwang Jo-Yoon, Park Jung-Ye

Yayıncı: MBN

Daum: 8.0

Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2017 – 2018
Yayın Tarihi: 9 Mayıs 2018
Yayın Günleri ve Saati: Çarşamba & Perşembe – 23:00
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore


KONU :
Dizi, genç yaşında başarıyı yakalayan çok zengin iş adamı (Suho) ile hafızası çok iyi olduğu için şirketinde çalışmaya başlayan genç bir kızın (Ha Yeon-Soo) arasında geçen romantik , eğlenceli ve gizemli  hikâyeyi anlatmaktadır.

KARAKTERLER :

SUHO , dizide bir bilişim teknoloji şirketi olan Next One’nın kurucusu ve CEO’su Lee Yoo-Chan karakterini canlandırmaktadır.Geçmişte yaşadığı bir olay yüzünden insanların yüzünü tanıyamam hastalığı vardır.   Zeki , hareketli , özgüveni tavan , başarılı bir iş adamıdır.

HA YEON-SOO , dizide Jeju Ada’sındaki kırsal bir bölgede doğup büyümüş olan Kim Bo-Ra karakterini canlandırmaktadır. Memleketinde zeki biri olarak tanınmaktadır. Bu yüzden ailesinin gurur kaynağıdır ve onun hakkındaki beklentileri yüksektir. Üniversiteye gitmek için Seul’e giden Bo-Ra uzun süre iş bulmakta zorlanır. Bir gün beklenmedik şekide Nex One’ de iş bulur ve hayatı yavaş yavaş değişmeye başlar.

OH CHANG-SUK , dizide Next One’nın kurucularından olan Min Tae-Joo karakterini canlandırmaktadır. Aynı zamanda  Suho’nun en yakın arkadaşıdır. Kibar , sempatik duyarlı birisidir.

KİM YE-WON  , dizide olan Min Tae-Joo’nun (Oh Chang-Suk) kız kardeşi olan Min Tae-Ra karakterini canlandırmaktadır. Bir sanat galerisinin sahibidir.

 egeserinliği


   TRAILER 

Yorumlar