“About Time” da Lee Sung Kyung Ve Lee Sang Yoon Göz Yaşları İçinde Yeniden Bir Araya Geldiler.

“About Time” da Lee Sung Kyung Ve Lee Sang Yoon Göz Yaşları İçinde  Yeniden Bir Araya Geldiler.


TVN  "About Time" adlı dramasında Lee Sang Yoon ve Lee Sung Kyung arasında yeniden  birleşme görüntüleri yayımladı.



“About Time” 



Lee do ha (Lee Sang Yoon), bir anksiyete bozukluğu muzdarip MK  Munhwa şirket CEO'su ve Choi Michaela (Lee Sung Kyung), başkalarının yaşamak için ne kadar zaman kaldığını gören  özel yeteneği olan bir müzikal oyuncusunu canlandırıyor. Aşk hikayeleri hayat saatleri değiştikten sonra sona erdi.

Son bölümde, Choi Michaela Lee Do Ha'nın nişanlısı Bae Soo Boong (Im se Mi) Lee Do Ha'nın elini tutup ona yalvardığını gördü.



O zamandan beri, Choi michaela ve Lee do ha birbirlerinden uzak duruyorlar, ama görünüşe göre sonunda yeniden birleştiler. Still'larda, sarhoş bir şekilde kaldırımda yürürken ona yardım eder.

Kırılan kalbinin acısını dindirmek için sarhoş olan Lee Do Ha, onu tekrar görmekten korkmuyor gibi görünüyor ve ona endişeyle bakıyor

Lee Do Ha ve Choi Michaela şok edici ayrılıklarından beri ilk kez beraberler  ve izleyiciler bu ikilinin kötü kaderlerine rağmen aşk hikayelerine devam edip etmeyeceğini merak ediyor.




Bu sahneler için Lee Sang yoon ve Lee Sung Kyung kendi duygularına odaklandı ve birbirlerine duydukları üzüntü ve özlemi tasvir etti. Lee Sang Youn, kalbi kırık karakterinin resmine daldı  ve Lee Sung Kyung'a sanki rüya görüyormuş gibi baktı.

Lee Sung Kyung ona duygularını itiraf ederken  gözyaşları ile izledi ve sonra gözyaşları içine akıttı.

.Dramadan bir kaynak şöyle dedi: “Bu sahne, ayrılıktan sonra Lee Do Ha ve Choi Michaela'nın derin duygularını açıkça gösteren bir sahne. Lee Do Ha ve Choi Michaela'nın birbirleriyle ilk kez yüz yüze geldikleri ve birbirilerine neler söyleyeceği gibi “kalbiinizin sesini” dinleyin. ”

Kaynak :Soompi 

WanJoo









Yorumlar