GOODBYE TO GOODBYE KORE DİZİ TANITIMI




Adı: Goodbye to Goodbye | Parting Left | 이별이 떠났다
Tür: Dram, Romantik
Yönetmen: Kim Min-Sik
Senarist: So Jae-Won (webtoon & senarto), Sal Goo (webtoon)
Yayıncı: MBC
Bölüm Sayısı: 40
Yapım Yılı: 2018
Yayın Tarihi: 26 Mayıs 2018 – 28 Temmuz 2018
Yayın Günleri ve Saati: Cumartesi – 20:45
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

 

Konusu:

Dizi, kendi başına yaşayan dul bir kadının (Chae Shi-Ra) evine bir gün  oğlunun hamile kalan kız arkadaşı (Jo Bo-Ah) gelir ve çocuk hakkında ne yapması gerektiğine karar verene kadar burada kalacağını söyler.  Karar verme aşamasında anne kızın mücadelesi ve hayata küsen annenin değişimini anlatır. Anne uzun yıllar sonra bu vesile ile birisini evine almıştır.

Karakterleri:

Chae Shi-Ra dizide dul bir kadın olan Seo Young-Hee karakterini canlandırmaktadır. Kendisini aldatan kocasından boşandıktan sonra bir apartman dairesinde kimseyle görüşmeden , perdelerini açmadan , market için bile dışarı çıkmadan kendi başına yaşar. Ta ki oğlunun kız arkadaşı gelene kadar.

Jo Bo-Ah dizide Seo Young-Hee’nin (Chae Shi-Ra) oğlunun kız arkadaşı olan Jung-Hyo karakterini canlandırmaktadır. Erkek arkadaşı (Jun) onun hamile olduğunu öğrendikten sonra ona kürtaj olmasını söyler. Ancak buna karşı çıkan Jung-Hyo erkek arkadaşının annesinin dairesine gider ve ona hamile olduğunu ve gidecek bir yeri olmadığını söyler.

Lee Sung-Jae dizide bir pilot olan Han Sang-Jin karakterini canlandırmaktadır. Seo Young-Hee’nin (Chae Shi-Ra) boşandığı eski eşidir.

Jun dizide Seo Young-Hee’nin (Chae Shi-Ra) oğlu olan Han Min-Soo karakterini canlandırmaktadır. Kız arkadaşına sahip çıkmayan , sorumluk bilinci olmayan birisidir.

Jung Woong-In  dizide Jung-Hyo’nun (Jo Bo-Ah) babası olan Jeong Su-Cheol karakterini canlandırmaktadır. Jung-Hyo’ya hem annelik hem babalık yapmış, onu prensesler gibi büyütmüştür.

                                                TRAILER


egeserinliği

Yorumlar