İzleyicilerin "Lawless Lawyer" İçin Tahmin Ettikleri 5 Adet Son

Lawless Lawyer dizisinin bitmesine 2 bölüm kaldı. Aşağıda 5 adet final ihtimali bulunuyor.
1 - Cha Moon Sook'un zaferi
Birinci ihtimal. Zayıf yönlerini bilen ve diğerlerinden kurtulmak için Bong Sang Pil'i kullanan Cha Moon Sook son kazanan olacak. Cha Moon Sook 14 bölüm boyunca, çevresindeki bir sürü insanın açgözlülüğünü ve çıkarcılıklarını kullanarak onları kontrol altına aldı ve gücünü kullandı. Haksız bir son olsa da, belirsiz dizinin ihtimallerinden biri olabilir.

2 - Cha Moon Sook yurtdışına kaçar.
İzleyicilerin tahminine göre Cha Moon Sook yurt dışına gidebilir. Tüm suçları ortaya çıkınca, yurt dışına kaçabilir. Nam Soon Ja'nın avukatını Bong Sang Pil'le değiştirmesi sonucu suçlarının açığa çıkma korkusuyla böyle bir şey yapabilir.

3 - Ahn Oh Joo, Cha Moon Sook'a saldırabilir.
Cha Moon Sook'un Ahn Oh Ju'ya ihanet etmesi, böyle bir şeye zorlayabilir. Ahn Oh Joo bir köpek gibi sadakatle Cha Moon Sook'a bağlıydı. Hatta cinayet eylemini de kendi gizledi. Ama "av bitince köpeği öldür" misali, sonunda Ahn Oh Joo'nun saldırısıyla sonuçlanabilir.

4 - Bong Sang Pil'in ölümü.
Bazı izleyiciler, Bong Sang Pil'in intikam tutkusunun böyle barışçıl bir şekilde sonlanmayacağını düşünüyor. Bong Sang Pil şu an Nam Soon Ja’nın avukatlığını üstlendi ve Yargıç Cha Moon Sook'u duruşmaya başkanlık etmeye zorluyor. Bu durum Cha Moon Sook'u kızdırıp yakınındaki diğerlerine yaptığı gibi Bong Sang Pil'i yok etmeye çalışabilir. Ondan kurtulmak için bir plan hazırlayabilir.

5 - Bong Sang Pil ve No Hyun Joo işbirliği
Bir kısım izleyiciye göre de, Bong Sang Pil ve No Hyun Joo ellerinde yeni kozlarla duruşmaya gelebilirler. Daha önce Bong Sang Pil ve No Hyun, Joo Cha Moon Sook'u yakalamak için, Han Jae Yi'yi ve tüm hukuk bürosunu, ölü  olduğuna dair kandırmışlardı. İzleyiciler No Hyun Joo'nun elinde gizli bir kartla düşmanlarının karşısına çıkacağını düşünüyorlar.
Yapım ekibi ; "Dizi, izleyicinin gösterdiği büyük ilginin karşılığını vermek için, sonuna kadar gergin bir şekilde devam edecektir. Kalan 15 ve 16. bölümlerde, Cha Moon Sook ve Bong Sang Pil'in intikamlarını izleyeceğiz.
30 Haziranda 15 ve 1 temmuzda 16. bölümler yayınlanacaktır.
Kaynak : Soompi
Fafüs

Yorumlar