Ji Sung ve Han Ji Min'in Yeni Başlayacak Olan "Familiar Life" Dizisinden Şaşırtıcı Romantik Posterleri

Yeni dizi "Familiar Life" posterleri yayınlandı.
"Familiar Life" dizisi bir kararın, nasıl her şeyi değiştireceğini gösteren romantik bir dizi. Bütün insanların hayatlarında sıklıkla kendilerine sorduğu göreceli kavram olan "ya eğer" sorusuna imgesel bir çarpıtma getiriyor.
Han Ji Min beklentilerin ötesinde mükemmel bir sinerji gösteriyor. Karakterler, oyuncuların  güçlü detaycılıkları ve kendinizden bir şeyler bulabileceğiniz oyunculukları sebebiyle inandırıcı ve tatmin edicidir, ayrıca kimyaları "sempati" ve "fantezi"  gerçekleştiriyor. Lütfen bu iki oyuncunun mükemmel romantizm kimyasını sizde tahmin edin.
Ji Sung, banka elemanı Cha Joo Hyuk karakterini oynuyor, Han Ji Min ise çalışan bir anne Seo Woo Jin karakterini oynuyor.
Dizinin posteri parlak ışıklar altında rüya gibi bir arka plan eşliğinde çok samimi poz vermiş çiftimizi görüyoruz. Ve ortada yazılan cümle şöyle; "Hayatımdaki EĞER".
Dizi ekibi ;" Ji Sung ve Han Ji Min arasındaki sinerji beklentilerin de ötesindedir" diyor.
"Familiar Life" dizisinde ayrıca Jang Seung Jo, Kang Han Na, Son Jong Hak, Park Won Sang, Park Hee Bon, VIXX’den N, Kim Soo Jin gibi oyuncular ve diğerleri rol alacaklar.
Dizi Ağustos ayında, "Whats Wrong With Secretary Kim" dizisnden sonra yayına girecek.
Kaynak : Soompi
Fafüs



Yorumlar