Kim Jae Won, Nam Sang Mi, Jo Jae Hyun ve diğer oyuncular “About Her” dizisinin senaryo okumasında kimyalarını test ettiler.

“About Her” dizisi SBS Kanalında yayına girmek için hazırlanıyor.
Oyuncular ve dizi ekibi 22 Mayıs'da SBS Prizma Kulesinde senaryo okumasını gerçekleştirdiler.
Oyuncular, Nam Sang Mi, Kim Jae Won, Jo Hyun Jae, Lee Mi Sook, Han Eun Jung, Yang Jin Sung, Lee Dae Yeon, Kim Roe Hwa, Kim Jung Young, Jung Young Joo, 2AM’den Jeong Jinwoon, Lee Ho Jung, Kim Bo Kang, Kang Hoon, ve Lee Si Ah ve SBS yönetici yapımcısı Hong Chang Wook, SBS Plus Genel Müdürü Goo Bon Geun, baş yapımcı Kim Yong Jin, yönetmen Park Kyung Ryul ve senarist Park Un Hee senaryo okumada bir araya geldiler.
Nam Sang Mi, hayatta kalmak için çaresizlik içinde estetik ameliyat geçiren, sonunda hafızasını kaybetmeye kadar giden bir süreç geçiren Ji Eun Han rolünü oynuyor. En son KBS 2 kanalında bir yıl altı ay önce oynayan, “Chief Kim” dizisinde ekran karşısına çıkmıştı.
Lee Si Ah, Ji Eun Han karakterinin estetik ameliyat olmadan önceki halini canlandıracak ve iki aktris Ji Eun Han karakterinin hikayesini anlatmak için birlikte çalışacaklar.
 Kim Jae Won, Han Kang Woo adında estetik ameliyatı yapan ve hafızasının geri gelmesine yardımcı olan doktor olarak görünecek.
Jo Hyun Jae, Kang Chan Ki adında soğuk görünümlü ama sıcak kişilikli ve korkutucu tarafı da olan SBS spikeri rolü oynayacak.
“About Me” dizisi 14 Temmuzda “Secret Mother”  dizisinden sonra yayına girecek. 
Kaynak : Soompi
Fafüs

Yorumlar