Lee Byung Hun, So Ji Sub, Hyun Bin, Ji Sung Geliyor. 2018'in İkinci Yarısında Beklemeye değecek Diziler

2018'in ikinci yarısında yayınlanmaya başlayacak bazı diziler izleyicinin ilgisini çekiyor. Ji Sung'un TVN dizisi "Knowing Wife" Ağustos ayında, Lee Byung Hun'un TVN dizisi "Mr. Sunshine" Temmuz ayında, So Ji Sub'ın MBC dizisi "Terius Behind me" Eylül ayında ve Hyun Bin'in TVN dizisi "Memories of Alhambra" Kasım ayında yayına girecek. 2018 yılının ikinci yarısının en iyi dizilerinden olacaklar.
Mr Sunshine dizisinin 7 Temmuzda ilk gösterimi gerçekleşecek. Dizi anne babasının öldürülmesini gören genç bir çocuğun 1871 yılında gemiyle Amerika'ya gitmesini anlatıyor. Japonya Kore savaşında Kore için savaşan isimsiz kahramanları anlatmakta. Lee Byung Hun, Kim Tae Ri, Yoo Yeon Suk, Byun Yo Han ve Kim Ming Jung dizide sinerjilerini sergileyecekler.
 
Şu sıralar beyaz perdede film üzerine yoğunlaşmış olan So Ji Sub, yakında küçük ekrana geliyor. Çevirdiği "The Battleship" ve "Be With You" filmlerinden sonra, Eylül ayında "Terius Behind Me" ile izleyicilerin karşısına çıkacak. So Ji Sub dizide, büyük bir komplo ile kocasını kaybetmiş bir kadına yardım eden efsanevi bir casus olan Kim Bon rolünü oynayacak. MBC dizisinin senaristi "Shopping King Louis" dizisinin yazarı Oh Ji Young. Bu dizide ayrıca Jo Ing Sun ve Im Se Mi de rol alacak.
Hyun Bin en son SBS de oynayan 2015 yılı "Hyde, Jekyll & Me" dizisinde oynamıştı. O zamandan bu yana "The Swindlers" ve "Confidential Assignment" filmleri vizyona girdi. Ve ayrıca henüz vizyona girmemiş "Outbreak" ve "Negotiation" filmleri var. Ve sonunda bir iş gezisi için Granada'ya (İspanya) gidecek bir iş adamı olan Yoo Jin Woo karakterini canlandırarak küçük ekrana geliyor. Şimdi gözler, bu dizinin Park Shin Hye ile beraber, tıpkı "Secret Garden" gibi başarılı romantik, fantastik bir dizi olup, olmayacağına çevrili.
Kaynak CastKo
Fafüs


Yorumlar