LIFE ON MARS KORE DİZİ TANITIMI




Adı: Life on Mars | 라이프 마스
Tür: Aksiyon , Fantastik , 
Gizem
Yönetmen: Lee Jung-Hyo
Senarist: Lee Dae-II
Yayıncı: OCN
daum: 9.0
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2018
Yayın Tarihi: 9 Haziran 2018
Yayın Günleri ve Saati: Cumartesi & Pazar – 22:20
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

Konusu:

Dizi,  geçirdiği bir kaza sonrasında günümüzden  1988 yılına giden  dedektif (Jung Kyoung-Ho) ’un   yaşadığı zamana geri dönebilmek için verdiği mücadeleyi anlatır. Parlak , zeki , başarılı , yetenekli bir dedektif iken eski nişanlısının başına gelen bir olay neticesinde kaza geçirir ve geçmişe gider. Eski nişanlısının yaşaması için 1988 yılındaki bazı davaların çözülmesi gerektiğine inanır.

Karakterleri:

Jung Kyoung-Ho  dizide bir dedektif olan Han Tae-Joo karakterini canlandırmaktadır. İnsanlardan ziyade bulgulara ve kanıtlara güvenmeyi tercih eden ilkeli ve parlak bir dedektiftir.Kariyeri adına büyük bir davayı soruştururken kaza geçirir. Uyandığında kendini 1988 yılında ,  küçük bir şehirde ,  polis karakoluna  yeni  atanmış  bir dedektif olarak bulur.

Park Sung-Woong dizide 1988 yılında yaşayan ve bir dedektif olan Kang Dong-Cheol karakterini canlandırmaktadır. Han Tae-Joo’nun (Jung Kyoung-Ho) 1988 yılındaki amiridir. Tae-Joo’nun tam tersine kanıtlardan daha çok keskin sezgilerine ve içgüdülerine güvenmektedir. Dışarıdan bakılınca maço bir adam gibi görünse de aslında kurbanlara karşı sıcak bir kalbi vardır.

Ko Ah Sung dizide 1988 yılında yaşayan iyi niyetli , samimi , yardımsever ve zeki bir polis memuru   Yoon Na-Young karakterini canlandırmaktadır. Aynı zamanda Psikoloji okumuştur. Olaylara ve kişiler farklı bir bakış açısı vardır. Gelecekten  gelen  Han Tae-Joo (Jung Kyoung-Ho) ‘ a yeni yaşamına alışması konusunda yardımcı olur. Onu dinleyen ve anlamaya çalışan tek kişidir

                                                                       TRAILER




egeserinliği

Yorumlar

Yorum Gönder