THE UNDATEABLES KORE DİZİ TANITIMI






Adı: The Undateables | Handsome Guy and Jung-Eum | 훈남정음
Tür: Romantik, Komedi
Yönetmen: Kim Yoo-Jin
Senarist: Lee Jae-Yoon
Yayıncı: SBS
daum: 6.0
Bölüm Sayısı: 32
Yapım Yılı: 2018
Yayın Tarihi: 23 Mayıs 2018 – 19 Temmuz 2018
Yayın Günleri ve Saati: Çarşamba & Perşembe – 22:00
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore



Konusu:

Aşk üzerine , ilişkiler üzerine dergilerde makaleler yazan bu konuda mükemmel bilgiye sahip olduğunu düşünen ilişki gurusu Nam Goong Min ile çöpçatanlık şirketinde çalışan  Hwang Jung Eum etrafında yaşanan  olayları anlatmaktadır. Kader ikiliyi üst üste bir araya getirir ve bazı olaylardan sonra ortak çalışmak zorunda kalırlar. Böylece hiç beklenmeyen aşk kapılarını çalıverir.

Karakterleri:

Nam Goong Min  dizide bekâr yakışıklı bir adam olan Hoon-Nam karakterini canlandırmaktadır. Aşk hakkında her şeyi bildiğini düşünür ancak aşık olmaktan uzak durur. Aynı zamanda oyuncaklara meraklıdır ve bir oyuncak galerisinin sahibidir. Varlıklı bir aileden  gelen zengin, karizma , özgüvenli  bir karakterdir.

Hwang Jung-Eum   dizide çöpçatanlık şirketinde çalışan Jung-Eum karakterini canlandırmaktadır. Eskiden bir dalgıç olan Jung-Eum yaşadığı olaylar sonrası dalgıçlığı bırakır. Birkaç yıll işsiz kaldıktan sonra çöpçatanlık şirketinde iş bulur. İşi nedeniyle de oyuncak galerisi sahibi Nam Goong Min ile çalışmak durumunda kalır.


Choi Tae-Joon  dizide arkadaş canlısı bir docktor olan Choi Jun-Soo karakterini canlandırmaktadır. Jung-Eum’un (Hwang Jung-Eum)’un  30 yıllık  arkadaşıdır ve aynı zamanda ondan hoşlanmaktadur.

                                                        TRAILER




egeserinliği

Yorumlar