Uzun zamandır birlikte olan Jo Jung Suk ve Gummy bu yıl evleniyor!

Uzun zamandır birlikte olan Jo Jung Suk ve Gummy bu yıl evleniyor!



22 Haziran'da medya kuruluşu olan Ilgan Sports, çiftin bu sonbaharda evleneceğini ve ailelerinin resmi olarak bir araya gelip kesin bir tarihte karar vereceğini bildirdi.

Jo Jung Suk, medya da çıkan haberleri doğruladı. My Daily, “Sonbaharda evlenmeyi planlıyoruz. “Hit-and-Run” filminin çekimlerinin ortasında olduğum için, henüz ailelerimiz arasında resmi bir toplantı yapmadık veya bir mekana ve bir tarihe karar vermedik:  Birbirimizi seveceğiz ve mutlu bir şekilde birlikte evleneceğiz. ”

Gummy’nin ajansı C-JeS Entertainment’dan bir kaynak da şunları söyledi: “Jo Jung Suk ve Gummy’nin bu yılın ikinci yarısın da evlenmeyi planladıkları doğru. Ancak kesin bir tarih henüz kararlaştırılmamıştır ve düğün özel bir törenle olacaktır. Bu iki kişinin geleceği için sıcak desteğinizi ve nimetlerinizi istiyoruz. ”

Jo Jung Suk ve Gummy 2013 yılından beri çıkıyorlar ve ilişkileri 2015 yılında halka duyruldu. İki yıldızın, ilişkileri hakkında  Park Jung Hyun gibi yakın arkadaşlarına sık sık sorular soruldu. Saygılı cevaplarından dolayı çiftimiz teşekkür ettiklerini içeren yorumlarda bulundular.. Gummy’nin annesine de bir televizyon programında daha önce ilişkilerine onay verip vermediği soruldu.Gummy’nin annesi   Jo Jung Suk’un onayı olduğunu açıkça belirtmişti.

Jo Jung Suk ve Gummy için tebrikler!

Kaynak:Soompi

WanJoo








Yorumlar