Yoon Doo Joon “ ’Let’s Eat 3’ Dizisinde 'Baek Jin Hee' ile Oynamaktan Onur duyuyorum" dedi.


TVN Kanalının Yoon Doo Joon ve Baek Jin Hee ile beraber oynayacakları yeni dizi "Lets' Eat 3'den" bir kare.
Cosmopolitan Dergisinin Temmuz ayı sayısında  çıkan fotoğraflardan anlaşıldığına göre, Yoon Doo Joon ve Baek Jin Hee oynayacakları dizide mükemmel bir kimya sergileyeceklerini belli ettiler. Yoon Doo Joon "Senaryo çok eğlenceli ve diğer oyuncularla çalışırken zevk alıyorum" diyor.
Baek Jin Hee'ye dizinin çekim süreci sorulduğunda, "Sadece bir konuda memnun değilim, çünkü yemek yeme süreci çok fazla, onu düşünüyorum" dedi. Yoon Doo Joon sonrasında ekledi, "İzleyicilere iyi görünmesi için yemek yememiz lazım. Bunu daha önce çok yapmış olmama rağmen, çok açmış gibi davranmakta zorlanıyorum ve tok olduğumda iştahla yiyormuş gibi yapmak ta çok zor."
Yoon Doo Joon ve Baek Jin Hee ikisi birden "İlk karşılaştığımızda, ikimiz için de garip olacağını düşündük, ama her şeyin, hatta atmosferin de dostça olduğu belli oldu" dediler. Ayrıca Baek Jin Hee, "Sanırım bu dizi için doğal olarak yakınlaştık. Sadece Doo Joon yüzünden değil, oyuncuların genelde aynı yaşta olmaları yüzünden herkes iyi vakit geçiriyor ve iyi bir iletişim kuruldu" diyerek devam etti.
Kaynak : CastKo
Fafüs


Yorumlar