“A Werewolf Boy → On Your Wedding Day” Park Bo Young'un Güzel Romantizmi Devam Ediyor


Aktris Park Bo Young, romantizmin her türüyle sevildi ve şimdi bu yaz 2018'de ‘On Your Wedding Day’ filmiyle geri dönüyor. Park Bo Young daha önce bir kurt çocuk ve insanın bir aşk hikayesini anlatan ‘A Werewolf Boy’ başlıklı romantizm fantezi filmde Soon Yi rolünü oynadı. Kurt çocuğa sevgisini veren insan kadın rolündeydi.


Park Bo Young daha sonra bir usta şef ve bir mutfak asistanının bir aşk hikayesini anlatan 2015 tarihli ‘Oh My Ghost’ başlıklı romantizm fantezi dizisinde Na Bong Sun rolünü oynadı. Park Bo Young, 2017'de popüler dizi ‘Strong Woman do Bong Soon ' da sert ve güçlü bir kadına dönüştü ve dizide kendi sınırlarıyla doğmuş iki insanın hikayesi anlatıldı. Park Bo Young, fanteziden romantizme kadar uzanan "güzel romantizm" ile tanınıyor ve şimdi bu yaz 2018'de ‘On Your Wedding Day’ adlı yeni filminde bir aşk hikayesi anlatılacak.



‘On Your Wedding Day’ filmi, Seung Hee (Park Bo Young) adlı bir kadının kaderini ve sözde ilk aşk hikayesi için savaşacak olan Woo Hyun (Kim Young Kwang) adlı bir adamın kaderini anlatacak.

Park Bo Young, ‘a Werewolf Boy’, ‘Oh My Ghost’ ve ‘Strong Woman do Bong Soon ' gibi romantik dizi ve filmlerde çeşitli rollerde yer aldı ve şimdi izleyicileri ‘On Your Wedding Day’ 2018 yazında selamlamaya hazır.


‘On Your Wedding Day’ filmi 22 Ağustos 2018'de vizyona girecek.

Kaynak :CastKo
Fafüs

Yorumlar