KORE DİZİ TANITIMI: YOUR HOUSE HELPER




Adı: Your House Helper | 당신의 하우스헬퍼
Tür: 
RomantikKomedi
Yönetmen: Jeon Woo-Sung
Senarist: Seung Jung-Yeon (webtoon), Kim Ji-Sun
Yayıncı: KBS2
Bölüm Sayısı: 32
Bölüm Süresi: 35 Dakika
Yapım Yılı: 2018
Yayın Tarihi: 4 Temmuz 2018 – 23 Ağustos 2018
Yayın Günleri ve Saati: Çarşamba & Perşembe – 22:00 (günde iki bölüm)
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

 

Konusu:

Dizi, iyi bir işe sahipken her şeyi geride bırakarak, evlerde yardımcı olarak çalışmaya başlayan bir adamın (Ha Seok-Jin) ile babasını kaybetmiş, evine çok bağlı ,reklam şirketinde çalışan bir kadının ( Bona) etrafında dönmektedir. Kim Ji Woon  işini yaparken müşterilerinin endişelerini dinler ve sorunlarını çözmelerine yardımcı olacak tavsiyelerde bulunur. Bona’nın evini düzenleyip temizleyeyim derken hiç fark etmeden yocaya  aşık olur.


Karakterleri:

Ha Seok Jin dizide ev yardımcısı olarak çalışan Kim Ji-Woon karakterini canlandırmaktadır. Yemek yapma, çamaşır yıkama, alışveriş, bebek bakıcılığı, evcil hayvan bakımı ve tamirat gibi birçok ev işi ile ilgilenir. Kadın müşterileri onun yakışıklı olduğunu düşünseler de o, müşterileri ile arasına daima mesafe koyar.

Bona dizide 24 yaşındaki ve bir reklam şirketinde stajyerlik yapan Lim Da-Young karakterini canlandırmaktadır. Yaşından ve iyi bir eğitim geçmişine sahip olmaması nedeni ile avantaj sahibi biri değildir. Ancak büyük hayalleri vardır ve çalıştığı şirkette tam zamanlı bir çalışan olabilmek için patronlarının gözüne girmeye çalışmaktadır. Şirkette yükselen kişiler çoğunlukla erkek olduğu için şirketteki kadın çalışanlar ona 'Fox Lim' (Tilki/Kurnaz Lim) lakabını takmıştır. Ona babasından miras olarak hem borç hem de bir ev kalmıştır.

Go Won-Hee dizide bir mücevher tasarımcısı olan Yoon Sang-Ah karakterini canlandırmaktadır. İş hayatında cesur bir kariyer kadını iken evde tam tersi bir kişiliğe sahiptir.

Lee Ji-Hoon dizide bir avukat olan Kwon Jin-Kook karakterini canlandırmaktadır. Zengin bir aileye sahip oldukça yetenekli birisidir. Ancak şuana kadar hiç sevgilisi olmamıştır.
Jeon Soo-Jin dizide bir aksesuar satıcısı olan Kang Hye-Joo karakterini canlandırmaktadır. Erkek arkadaşı ile karışık bir ilişkisi vardır. O, Lim Da-Young (Bona), Yoon Sang-Ah (Go Won-Hee) ve Han So-Mi (Seo Eun-Ah) yakın arkadaştır.

Seo Eun-Ah dizide bir güzellik salonu işleten Han So-Mi karakterini canlandırmaktadır. Geçmişte yaşadığı travmatik bir olaydan sonra erkeklerden korkmaktadır. O, Lim Da-Young (Bona), Yoon Sang-Ah (Go Won-Hee) ve Kang Hye-Joo'nun (Jeon Soo-Ji) arkadaştır.



TRAILER

egeserinliği

Yorumlar