CNBLUE Üyelerinin Oynadığı 4 En İyi Kore Dizisi


CNBLUE üyeleri müzik kariyerlerinin yanı sıra, son zamanlarda oyunculuk dünyasına da girmeye başladı. Dizilerinin çoğu ilgiyle izleniyor.

1. Hospital Ship


 Kang Min Hyuk son zamanlarda "Hospital Ship" dizisiyle büyük ilgi çekti. Dizi yayınlandığı çarşamba perşembe günlerinde diğer dizilerden fazla reyting aldı. Kang Min Hyuk'un kalite açısından yükselmeye devam eden oyunculuk yeteneği sayesinde oldu. Ayrıca dizinin en iyiler arasına girmesine Ha Ji Won da sebep olmuştur.

2. My Sassy Girl


Lee Jung Shin arkadaşları ile karşılaştırıldığında oyunculuk dünyasında daha fazla deneyime sahip olduğu söylenebilir. Son olarak "My Sassy Girl" dizisinde Lee Jung Shin ikinci baş rol oynadı ve oyunculuk becerilerini maksimum başarıyla gösterdi. Lee Jung Shin göz ve dudak hareketleriyle başarılı bir şekilde duygularını gösterebildi. Bu sebeple en iyi dizisidir.

3. The Package


3 yıl aradan sonra CNBLUE lideri Jung Yong Hwa, tekrar oyunculuk yeteneğini ortaya koydu. Jung Yong Hwa'nın oynadığı ‘The Package’ dizisi 2017 Ekim ayında yayına girdi. Bu dizi oyunculuk becerilerinin çok iyi olduğu son dizisidir.

4. Girls’ Generation 1979


‘Girls’ Generation 1979′  dizisinde, Lee Jong Hyun Joo Young Choon rolünde oynuyor. Lee Jong Hyun'un ilk dizisidir. Büyük bir rol olmamasına rağmen, Lee Jonghyun'un görünümü çok büyüleyiciydi ve izleyicilerin dikkatini çekti.

Bu dizilerin içinde sizce hangisi daha iyiydi?
Kaynak : CastKo
Fafüs

Yorumlar