Jung Yong Hwa'nın Oynadığı Popüler Kore Dizileri


 Kore'nin ünlü gruplarından biri CNBLUE üyesi olmasına rağmen Jung Yong Hwa başka alanda da yeteneğini göstermiştir. İlk çıkış yaptığı dizisi "You're Beautiful" dizisidir. Bir kaç Kore dizisinde oynamıştır, hatta dizilerde baş rol oynamıştır. İşte dizilerinden bazıları.

1. ‘The Package’

JTBC kanalının "The Package" dizisinde Yoon So So (Lee Yeon Hee)  Fransa'da tur rehberi olarak çalışmaktadır. Ayrılıkla biten bir ilişkinin acısından kurtulmak isteyen ve Fransa'ya tura gelen San Ma Roo (Jung Yong Hwa) ile tanışır. Bu arada Kim Gyung Jae 10 yıldır evlilik tasarımcısı Han So Ran ile beraberdirler. Na Hyun'un ise yaşı anlaşılamamaktadır. Han Bok Ja hayatının çoğunu kocasına bakmakla geçirmiş ve hayatını kocasına adamış bir kadındır. Hepsi Yoon So So'nun rehberliğinde Fransa turundadırlar. ‘The Package’ turistlerin romantik hikayesini anlatan, sakin yolculuğu gösteren ve hayatın karmaşasını turistlere unutturan, arka planda da Fransa'nın güzelliğini gösteren bir dizidir. Dizideki karakterler yurt dışı seyahatiyle birbirleriyle iletişim kurarak yakınlaşırlar.

2. ‘Marry Him If You Dare’


KBS'nin ‘Marry Him If You Dare’  dizisi zamanda yolculuk fantezisi üstüne kurulmuştur. Bu dizi, yayın istasyonlarında çalışan insanların sevgisini ve çalışmalarını anlatır. Na Mi Rae (Yoon Eun Hye) şu an evli olduğu 32 yaşındaki Kim Shin'den (Lee Dong Gun) korunmak için zamanda geriye doğru gider. Na mi Rae, Park Se Joo (Jung Yong Hwa) ile evlenmek ister. Ama bu o kadar kolay değildir, çünkü Park Se Joo gelecekte Seo Yoo Kyung (Han Cha-Ah) ile evlenecektir. Park Se-Joo, daha sonra bir televizyon istasyonunun yönetmeni olacak bir kameramandır.

3. ‘Heartstrings’


MBC'nin  ‘Heartstrings’ dizisi “Festival”'in bir üyesi olan genç bir kızın hikayesidir. Kyu-Won (Park Shin Hye) akıllı bir kız ve çok yetenekli gayageum çalan biridir. Kore geleneksel müzik bölümünün bir öğrencisidir. Kyu Won da dünyanın en iyi pansori şarkıcılardan olan bir ailedendir. Shin (Jung Yong Hwa) ise kibar ve havalı bir genç adamdır ve çok yetenekli bir gitaristtir. Uygulamalı müzikte lisans yapan bir öğrencidir. Onlar farklı ailelerden gelirler ve sık sık kavga ederler, ama sonra birbirlerini sevmeye başlarlar.
Kaynak : CastKo
Fafüs

Yorumlar