Müzikal Oyuncusu Min Woo Hyuk, "The Third Charm" Kadrosunda...


Müzikal aktör Min Woo Hyuk dizinin kadrosuna katıldı ve 2018'in en iyi ikinci erkek  oyuncu olmaya hazır gibi görünüyor! Özet, karakterlerin dökümü (Seo Kang Joon, Lee Som ve daha fazlası) ve yaklaşan JTBC dizisi galası tarihi için aşağıyı okuyun.

Özet
Aşık olduğumuzda, gül renkli gözlüklerle bakıyoruz. ‘The Third Charm,’ adı kişinin aşık olduğu kişiyle ilgili pozitif bakmasını açıklıyor. Joon Young (Seo Kang Joon) ve Lee Young Jae (Lee Som) dört mevsim boyunca yaşadığı aşk hayatı, 12 yıllık bir süreyi kapsar. 20 yaşında hayatlarının baharı, 27 yaşında yazı ve 32 yaşında kış yaşarlar. ‘The Third Charm’ dizisi çok üretken bir yönetmen olan ve  ‘Full House,’ ‘The World That They Live In,’ ‘Iris 2,’ ‘Ho Goo's Love,’ ve ‘Producer.’ dizilerini yönetmiş olan Pyo Min Soo tarafından yönetilmektedir. ‘The Third Charm’ dizisi Eylül ayında yayına girecektir.

Oyuncular
1- Seo Kang Joon



On Joon Young mükemmeliyetçi, temizlik hastası ve hassas biridir. İlk görücü usulü randevusunda tanıştığı Lee Young Jae (Lee Som) ile çıkmaya başlar.

2- Lee Som



Lee Young Jae dürtüsel, duygusal ve güçlü umutları olan biridir. Ebeveyni olmadan büyüdüğünden, bir an önce zengin olmak için, üniversiteye girmemiş ve kuaför olmuştur. Bir arkadaşının bulaştırması sonucu görücü usulü randevuya gidip, On Joon Young ile tanışır.

3- Min Woo Hyuk



Shin Ho Chul, Gangnam'da muayenehanesi olan estetik cerrahıdır. Sıcakkanlı, yetenekli ve alçak gönüllüdür. Young Jae'nin çalıştığı dükkanda saçlarını kestirir ve ona abayı yakar. Joon Young'nun tamamen zıttı ve esnek, anlayışlıdır.  Young Jae’nin kalbini kazanıp, kazanan ikinci baş rol olabilecek mi?

4- Yang Dong Geun



Lee Soo Jae Young Jae’ni ağabeyidir. Lisede okul aile birliği başıdır. Kahve kamyonu işletmektedir ve geceleri de senaryo yazar. Her zaman gülümseyecek bir şeyler bulan karakterdedir.

5- Lee Yoon Ji



Baek Joo Ran, Young Jae'nin çalıştığı kuaför salonunun sahibidir ve aynı zamanda yakın arkadaşıdır. Tatmin edici bir kariyeri vardır, ama henüz hayat arkadaşı bulamamıştır.

6- Shin Do Hyun



 Kim So Hee, Young Jae'nin okul arkadaşıdır ve ünlü bir yıldız olmuştur. Artık bağları eskisi gibi güçlü mü olacak yoksa dost görünen düşman mı olacaklar?

Sizler bu yeni başlayacak dizi için ne düşünüyorsunuz?
Kaynak : Dramafever
Fafüs

Yorumlar