Sooyoung ♥ Jung Kyung Ho, Lee Ha Nui ♥ Yoon Kye Sang ve Diğer İki Ünlü Çift


Aktör Jo Jung Suk ve şarkıcı Gummy 5 yıldır çıkıyorlardı ve son günlerde evleneceklerini açıkladılar. Onların dışında ömürlük çift diyebileceğimiz başka çiftler de var.

Jung Kyung Ho ♥ Sooyoung


Jung Kyung Ho ve Sooyoung 6 yıldır çıkıyor. İlişkilerini Ocak 2014'te  açıklandıktan sonra, herkesin içinde özgürce çıkmaya devam ediyorlar. O zamandan beri birbirlerinin performansını açıkça destekliyor, rahatça herkesin içinde ve gazetecilerden rahatsız olmadan restoranlarda yemek yiyorlar.

Yoon Gye Sang ♥ Lee Ha Nui


Yoon Kye Sang ve Lee Ha Nui, Şubat 2013 yılında ilişkilerini açıkladıklarından beri çıkıyorlar. Genellikle herkese açık yerde birbirlerine sevgi göstererek, halkı kıskandırıyorlar. İkisi birlikte sık sık tatile çıkıyorlar ve bir ödül aldıklarında, muhakkak birbirlerinin adını söyleyip, teşekkür ediyorlar.

Kim Woo Bin ♥ Shin Min Ah


Kim Woo Bin ve Shin Min Ah 2015 yılında ilişkilerini açıkladıklarından beri birlikteler. İkili bir reklam filminden sonra, flört etmeye başladı. Bu iki ünlü oyuncunun modellik sırasında birlikte olması bütün insanların dilinde. Shin Min Ah da sık sık Kim Woo Bin'in çekim yerlerine yiyecek kamyonu göndererek sevgisi gösterdi.

 Yoon Hyun-min ♥ Baek Jin-hee


Yoon Hyun Min ve Baek Jin Hee, 2015 yılında yayınlanan ‘My Daughter, Geum Sa Wol’ dizisinde tanışıp çift oldular. Sürekli ilişkilerini yalanladılar, ama 2016 yılı Nisan ayında dizi bittikten sonra, ilişkilerini açıkladılar. İkisi, o zamandan beri çıkıyorlar.
Kaynak : CastKo
Fafüs

Yorumlar