IU, 10 Yıllık İlk Yıldönümü İçin Özel İçin Planlarını Açıkladı.

IU, 10 yıllık ilk yıldönümünü hayranlarıyla heyecan verici bir şekilde geçirecek.

30 Ağustos'ta ajansı Kakao M şunları söyledi: “15 Eylül'de IU,“ IU + ”solo fan toplantısı düzenleyecek ve Seul'deki Gwangjin-gu'daki Universal Sanat Merkezi'ndeki hayran kulübü Uaena ile vakit geçirecek. ”

Şarkıcı-söz yazarı iki fan toplantısı düzenleyecek, biri saat öğleden sonra saat 2'de, diğeri saat 18.00'de, 2000 hayranı ile günü kutlayacak. Son beş yıldır IU, ilk yıllarını hayranlarıyla buluşturarak, konserler, fan toplantıları ve Uaenas için başka etkinlikler düzenleyerek geçirdi.


Yaklaşan fan toplantısının ilk bölümü, “Talk To IU” olarak adlandırılan gençlere hayranlarına yönelik olacak. Daha önce bahsettiğimiz şarkıcı, geçen sene solo konserinde gençler için bir konser verdi. Bu onun 10 yıllık yıl dönümü olduğu için, hayranlık şarkılarının ilk kısmı, hit şarkılarıyla birlikte büyüyen 1.000 Uaenas ile birlikte olacak. Sadece onlarla müzik aracılığıyla iletişim kurmayacak, aynı zamanda düşüncelerini ve endişelerini de onunla paylaşacaklar.

Yaklaşan fan toplantısının ikinci kısmı, 20'li ve daha büyük yaştaki hayranlar için mevcut olacak. IU, 10 yıllık yıldönümünü kutlayacak ve önümüzdeki 10 yıl boyunca birlikte gelecek vaat eden bir parti olacak.


Ajansından bir kaynak, “IU, son 10 yılını geçirdiği tüm Uaenas'larla değerli hatıralar yapmak istedi. Kendi fikirlerinin çoğunu ekledi ve fan toplantısına hazırlanmakta zorlanıyor. Lütfen sabırsızlıkla bekleyin. ” dedi.

IU geçtiğimiz günlerde Zico'nun Temmuz ayında “ Soulmate ” adlı yeni pistinde yer aldı . Ayrıca, 7 Eylül'de yayınlanacak olan SBS çeşitli “Eat with Style” programının ilk bölümünde de yer alacak.

Kaynak :Soompi
Wanjoo

Yorumlar