Jang Hyuk Yaklaşan Aksiyon Dizisinde Ünlü Bir Boksör Olacak : "Bad Papa”


“Bad Papa” ;  iyi bir baba olmak için kötü bir kişi haline gelen bir adamı anlatan aksiyon dizisidir. Jang Hyuk, utanç verici bir yenilgiyi takiben emekli olan bir zamanlar ünlü boks şampiyonu Yoo Ji Chul'u oynayacak.

Klip kalabalığın kükreyen tezahüratı ortasında stadyuma giriş ile başlar. Bir adam karanlıkta bornozla stadyumun girişinin önünde duruyor. Boks hareketlerini uygular ve yaklaşan bir maç için vücudunu gevşetir.

Kapı açıldığında ve adam boks arenasının yanıp sönen ışıklarına ve alkışlarına doğru ilerledikçe, geniş omuzları ve hızlı yumrukları ringdeki becerilerine kanıtıdır.

"Bad Papa" da ki dövüş sahneleri için Kore Dövüş Sanatları derneğine danışıldı. Jang Hyuk da sporcu imajını sergileyebilmek için çok çalışıyor.

Çekim ekibi, "dizide dövüş sahnelerinin gerçeklik duygusunu vermesi için çok çalıştık. Boks sporunun gerçek meraklılarının bile hem bir babanın yaşamını izlerken hem de dövüş sahnelerini izlerken tatmin olacaklarını umuyoruz." Ve şöyle devam ettile ; "cesur aksiyon sahneleri ve derin duygular aracılığıyla ailesini korumak için dünya ile savaşan bir babanın hikayesini anlatmayı planlıyoruz. Lütfen sabırsızlıkla bekleyin” diye ifade ettiler.

” Bad Papa", 1 Ekim'de "Risky Romance" arkası yayına girecek..

Teaser

Kaynak : Soompi
Fafüs

Yorumlar