So Yoo Jin, Yeon Jung Hoon, Yoon Jong Hoon ve diğerleri Yeni Aile Dizisinin Senaryo Okumasında Toplandılar



Yaklaşan MBC dizisi “My Healing Love” ın (çalışma adı) senaryo okuması fotoğrafları yayınlandı.
” My Healing Love "  adlı duygusal aile dizisi, iyi bir evlat, iyi bir gelin ve iyi bir eş olmak istemeyen Im Chi Woo adında, "Milli Takım Üst Sınıf Harika Kadını" olmasıyla ailesini şaşırtmış bir kadın ile mutluluğu bulmaya çalışan ve ailesini lüks bulan Choi Jin Yoo adındaki bir adamın hikayesidir.
Yönetmen Kim Sung Yong ve yazar Won Young Ok arasındaki büyük işbirliği ile çalışma yapmaktalar ve birbirlerine bağlı sahnelerde bizleri kah güldürecek, kah ağlatacaklardır.
Senaryo okuması Ağustos ayında yönetmen Kim Sung Yong ve yazar Won Young Ok ile birlikte oyuncular So Yoo Jin, Yeon Jung Hoon, Yoon Jong Hoon, Park Hyo Jung, Kim Chang Wan, Kil Yong Woo, Jung Ae Ri, Park Joon Geum, Hwang Young Hee ile gerçekleşti. Oyuncuların ilk karşılaşması olmasına rağmen, hepsi birbirlerinin rollerini kavramışlar ve 4 saat içinde güzel bir uyum sağlamışlardır.


Özellikle oyuncular oyunculuk becerileri ile senaristin esprili senaryosu sayesinde sık sık gülerek iyi vakit geçirdiler. Orta yaşlı aktörlerin güçlü oyunculuğuyla birlikte, Lim Kang Sung, Kwon So Hyun, Lee Do Gyeom, Kang da Hyun ve So Joo Hyun, komedyen Shim Jin Hwa ve Mighty Mouth'dan Shorry J gibi çaylak aktörler de diziye büyük bir heyecan katacak.
So Yoo Jin bütün gün ailesi ile ilgilenen Im Chi Woo rolünü oynayacak. Nazik şeyler söyleyen fakat o nazik şeylere bağlı olmayan biri. Ve yeri geldiğinde öfkeden patlayabilen, sıcak kanlı bir kadındır. Im Chi Woo alışkanlıkla ailenin huzur içinde yaşaması için kendini feda ederken, birden büyük bir hırsla aileden çekilmek istediğini ilan ediyor.
İki yıl aradan sonra tekrar küçük ekrana dönen So Yoo Jin, "Sanırım My Healing Life dizisi, birinin hayatını iyileştirecek ölçüde mükemmel bir dizi olacak. Dizi bitene kadar tüm ekiple mutlu bir şekilde çalışmak istiyorum. Ayrıca izleyicilerin de diziyi sevmesinden çok mutlu olacağım" dedi.
Yeon Jung Hoon, başarısız bir evlilikten sonra hala acı çeken bir adam olan Choi Jin Yoo'yu oynuyor, ancak kızı için daha parlak ve daha güçlü bir hayat yaşamaya çalışıyor. Zorluklardan hoşlanan yüksek ruhlu ve neşeli bir insan olmasına rağmen, gerçekliğin kabusu kendisinden önce yükseldikçe çatışmalar ortaya çıkmaya başlar.
Yumuşak ama kararlı bir karakter oynayan Yeon Jung Hoon, " bu harika projede harika insanlarla çalışmaktan çok mutluyum. Senaryo okumadaki atmosfer harikaydı ve iyi sona erdi, Bu yüzden çekim yapmaya başlamak için heyecanlıyım. Umarım sağlık ve mutluluk içinde film çekebiliriz. Herkesten "My Healing Life" dizisi için büyük destek bekliyorum.
Yaptığı her projede sürekli değişen rolleri ile sevilen Yoon Jong Hoon, Im Chiwoo'nun olgunlaşmamış genç kocası Park Wan Seung olarak geri dönecek. Bir gıda kamyonu çalıştıran Park Wan Seung, Im Chiwoo'nun artan kaygısının sebebinin arkasındaki ana suçludur. Sorumluluk, incelik ve sabır duygusu yoktur ve genellikle kazalar yaratmaktadır.
Senaryo okuma sırasında eşsiz cazibesiyle eğlenceli bir atmosfer yaratan Yoon Jong Hoon, " bu kadar büyük hoca ve oyuncularla çalışmak bir onurdur.” Ayrıca diğer oyunculardan dolayı da etkilendiğini ifade edip ; " Park Wan Seung karakterini sevmiş olmamla birlikte, ekiple sonuna kadar çok çalışacağım" dedi.
Çekim ekibi yetkilileri ; "seyircinin sevgisin kazanacak harika bir ekiple çekim yapacağız ve iyi bir iş çıkaracağız. Size yakın olan karakterlerle özdeşleşip duygu paylaşımında bulunmak için dizimizi izleyin" dediler.

"My Healing Life" dizisi "The Rich Son" dizisinden sonra yayına girecek.

Yorumlar