Jo Bo Ah ve Yoo Seung Ho, Yaklaşan SBS Kanalı Romantik Komedi Dizisinde Baş Rol Oynayacaklar


"Revenge Is Back”  (edebi adı) dizisi Kang Bok Soo'nun hikayesini anlatıyor (Yoo Seung Ho oynuyor), yanlışlıkla zorbalık yapmaktan okuldan atılan bir öğrencidir. İntikam almak için bir yetişkin olarak okula döner. Dizi beklenmedik bir şekilde bir dizi yeni olaylara sürüklenir. Son Soo Jung (Jo Bo Ah oynuyor) güzel ve akıllı sınıf başkanıdır. Bok Soo'nun ilk aşkıdır, ama ona ihanet etmiştir ve öğretmen olarak okula geri döner.

Jo Bo Ah, "romantik bir komedi dizisiyle tekrar izleyicilere merhaba demekten heyecanlıyım. Her zaman bu türü denemek istedim. Bu dizinin senaryosunu okumaya başladığımda kalbim heyecanla çarpmaya başladı. Bu hissi izleyicilerle mümkün olduğunca paylaşmaya çalışacağım. Son Soo Jung'un güzel ve kendine güvenen karakterini mükemmel bir şekilde tasvir etmek için çalışacağım ve oynayacağım. Dizimize göstereceğiniz destek için sabırsızlanıyoruz. Teşekkürler” dedi.

Jo Bo Ah “Goodbye to Goodbye.”  dizisindeki performansı ile çok beğeni topladı. Üniversite öğrencisiyken, bekar bir anne rolündeydi. Ayrıca, SBS kanalında  "Baek Jong Won's Alley Restaurant" adlı şovda küçük restoranlara sahip şeflere ulaşan sempatik kişiliği için tanındı. Dizilerde ve şovlarda ki cazibesi kabul görmüştür.
Kaynak : Soompi
Fafüs

Yorumlar