The Player KORE DİZİ TANITIMI






Tür: Aksiyon
Yönetmen: Ko Jae-Hyun
Senarist: Shin Jae-Hyung
Yayıncı: OCN
Bölüm Sayısı: 14
Yapım Yılı: 2018
Yayın Tarihi: 29 Eylül 2018
Yayın Günleri ve Saati: Cumartesi & Pazar – 22:00
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore


Konusu
Dizi, bir dolandırıcı (Song Seung-Heon), bir boksör (Tae Won-Seok), bir hacker (Lee Si-Eon) ve bir sürücüden (Krystal) oluşan dört kişilik bir suç ekibinin etrafında dönmektedir. Onlar suçlular tarafından gizlenmiş mülkleri ele geçirir.

Karakterleri
Song Seung-Heon dizide keskin zekâlı bir dolandırıcı olan Kang Ha-Ri karakterini canlandırmaktadır. Savcı olan ebeveynlerin izinden gitmek istiyordu. Ancak başından geçen trajik bir olaydan sonra ailesiz kalır ve kendini suç dünyasının içinde bulur.

Krystal dizide usta bir sürücü olan Cha A-Ryeong karakterini canlandırmaktadır. Küçükken ebeveynleri tarafından terk edilir ve çocukluğunu bir yetimhanede geçirir. Yetimhaneden kaçtıktan sonra hayatta kalabilmek için hırsızlık ve yankesicilik yapmaya başlar. Bir gün, Kang Ha-Ri (Song Seung-Heon) ile tanışır ve yeni bir hayata başlamaya karar verir.

Lee Si-Eon dizide yetenekli bir hacker olan Lim Byung-Min karakterini canlandırmaktadır. Bilgisayarları elinden alındığında utangaç ve korkak birisine dönüşür. Yeteneklerini kullanması için Kang Ha-Ri (Song Seung-Heon) onu yanına alır ve ikilinin arasında sıkı bir dostluk oluşur.

Tae Won-Seok dizide bir boksör olan Do Jin-Woong karakterini canlandırmaktadır. Kızdığı zaman durdurulması güç bir savaşçıya dönüşmektedir. Ancak buna rağmen sevimli bir kişiliği vardır.

TRAILER







Kaynak : Güney Kore Sineması
egeserinliği

Yorumlar