Where Stars Land & Fox Bride Star KORE DİZİ TANITIMI


Tür: Dram, Romantik
Yönetmen: Shin Woo-Cheol
Senarist: Kang Eun-Kyung
Yapım Şirketi: Samhwa Networks, Kim Jong-Hak Production
Yayıncı: SBS
Bölüm Sayısı: - 32
Yayın Tarihi: 1 Ekim 2018
Yayın Günleri ve Saati: Pazartesi & Salı – 22:00 (günde iki bölüm)
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore
Konusu
Dizi, Incheon Uluslararası Havalimanı'nda çalışan bir grup insanın etrafında dönmektedir.

Karakterleri
Lee Je-Hoon dizide Incheon Uluslararası Havalimanı'nda yeni çalışmaya başlayan Lee Soo-Yeon karakterini canlandırmaktadır. Prestijli bir üniversitenin Kore İleri Bilim Enstitüsü ve Teknoloji bölümünden mezundur ve standart İngilizce sınavını mükemmel notlarla geçmiştir. İnsanlarla arasına hep mesafe koyduğundan etrafındakiler onun gizemli bir kişiliğe sahip olduğunu düşünmektedir. Onun yeni hedefi, havalimanında başladığı yeni işine, sadece altı ayda uyum sağlamaktır.

Chae Soo-Bin dizide Incheon Uluslararası Havalimanı'nda yolcu servisi ekibinde çalışan Han Yeo-Reum karakterini canlandırmaktadır. Havalimanında bir yıldır çalışmaktadır. Havalimanında çalışmaya başlayarak hayalindeki mesleğe kavuşmuştur. Çok sakar biri olduğundan ona 'insan bombası' lakabını takarlar.

Lee Dong-Gun dizide Incheon Uluslararası Havalimanı'nda operasyon müdürü olarak çalışan Seo In-Woo karakterini canlandırmaktadır. Karizmatik ve arkadaş canlısı birisidir.

Kim Ji-Soo dizide Incheon Uluslararası Havalimanı'nda yolcu hizmetleri müdürü olarak çalışan Yang Seo- Koon karakterini canlandırmaktadır. Tam bir işkoliktir ve yolculara karşı her zaman naziktir. Ancak, oldukça dik kafalı birisidir.

Lee Soo-Kyung dizide Incheon Uluslararası Havalimanı'nda güvenlik görevlisi olarak çalışan Na Young-Joo karakterini canlandırmaktadır. Eskiden judo milli takımında yer almıştır. Samimi ve parlak bir kişiliğe sahiptir. Han Yeo-Reum (Chae Soo-Bin) ile oda arkadaşı olur.





Kaynak : Güney Kore Sineması
egeserinliği

Yorumlar