Ji Hyun Woo, Han Chae Young, Lee Chun Hee, ve Oh Yoon Ah'ın Oynayacağı Yeni Diziye Katılmayı Düşünüyor


Ji Hyun Woo yeni bir diziyle küçük ekrana dönebilir.

22 Ekimde dizi bölümünden bir kaynak Ji Hyun Woo'ya  ‘I Love When I’m Sad” (edebi adı) dizisinde baş rol oynamak için teklif götürüldüğünü söyledi. Böylece aktör "Risky Romance." dizisi bitiminden 5 ay sonra yine izleyicilerin karşısına çıkacak. MBC kaynakları, "Ji Hyun Woo'nun "I Love When I’m Sad" dizisinde oynayabilmek için programını temizlemektedir" yanıtını verdiler.

“I Love When I’m Sad” dizisi 1999 Japon TBS dizisinin bir uyarlaması.  Japon yazar Nojima Shinji'nin “Beautiful Person” adlı eserinden alınmış. Yapım şirketi telif haklarını satın aldı ve izleyiciler MBC kanalında Şubat 2019'da diziyi izleyebilecekler.

Dizi, kovalanan bir kadın, onu takip eden bir adam ve onu gizleyen bir erkekle ilgilidir. Tehlikeli bir kovalamaca, gizli arzu ve büyüleyici karakterlerin hikayesi anlatılacaktır.  Ji Hyun Woo baş rol kadın oyuncuya aşık olan Ohn Ji Sung adında bir erkeği oynayacak.

Han Chae Young, BAE Soo Bin, Oh Yoon Ah, Lee Chun Hee, ve başka oyuncular dizide oynamayı kabul ettiler. "I love when I'm Sad" dizisinin Şubat 2019'da prömiyerinin yapılması planlanıyor.

Kaynak : Soompi
Fafüs

Yorumlar