OCN Kanalının "Priest" Dizisinde, Bilim ve İnanç Şeytan ile Karşı Karşıya


Şeytan çıkarma, dizi dünyasının yeni seri katili mi? OCN Kanalının diğer şeytan çıkarma dizisi The Guest'de  polisle rahip birlik olup mücadele veriyorlar, şimdi de Priest dizisinde Yeon Woo Jin (Nothing to Lose) ile  Park Yong-woo (Life Tracker Lee Jae-goo) adındaki iki rahip ve tıp doktoru olan Jung Yumi (Investigation Couple) biraz daha farklı bir yaklaşım gösterecekler. Paranormal olaylar karşısında çatışan inanç ve bilimin ilginç bir karışımını izleyeceğiz.

Dizinin posterlerinde, iki rahip ve tıp doktoru endişe içinde çömelmiş bir hastaya bakıyorlar ve diğer posterde üçü de aynı yöne doğru bakıyorlar.  Her iki posterdeki başlık, " sonunda, asla gelmemesi gereken şey geri döndü” şeklindedir.

Hepsinin ortak bir düşmanı olmasına rağmen, üç oyuncu vahşice farklı inanç ve değerlere sahiptir. Yeon Woo-jin’in karakteri, inancı her şeyden üstün tutan bir şeytan çıkarandır. Jung Yumi’nin doktor karakterinde de, her şeyden önce insan hayatı ön plandadır. Park Yong-woo ise üçünün içinde en azimli, belkide en saf kişiliğe sahip biridir ve şeytanlığa karşı mücadelede her şeyi korumaya çalışır.

"Priest" OCN kanalının film ve dizi yeteneğinin bir araya getirdiği bir projedir. Yönetmen Kim Jong-hyun, (Take Off 2 ve Superstar Mr. Gam) idaresinde senaryoyu kaleme alan yeni yazar Moon Man-se ile birlikte çalışacaklardır. Müzik, kamera, aydınlatma ve sanat yönetmenleri gibi diğer sahne arkası yetenekleri, OCN şeytan çıkarma şovuna dahil olacak, elbette bunu yapabildikleri kadar ürpertici ve rahatsız edici hale getirecekler.

"Priest" dizisi 24 Kasımda şu an güncel yayınlanmakta olan "The Guest" dizisinden sonra OCN Kanalında yayınlanmaya başlayacaktır.


Kaynak : Dramabeans
Fafüs

Yorumlar