"Top Star Yoo Baek" Dizisinin Karakter Fragamanı


Kim Ji-suk (20th Century Boy and Girl) ve Jeon So-min, (Cross) "Top Star Yoo Baek"  dizisinin fragmanlarda insanı güldürüyor.
TVN kanalının romantik-komedi dizisi Top Star Yoo Baek, Yoo Baek (Kim Ji Suk oynuyor) adında ünlü bir yıldızın büyük bir skandal sonrası bir adaya sığınmasını anlatıyor. Oh Kang-soon (Jeon So-min) ise çalışmaktan ve gerektiğinde ellerini kirletmekten korkmayan özgür bir ruhu canlandırıyor.



İlk fragmanda Kim Ji-suk bir küvette lüks içinde görünüyor. Menajeri iki hafta sonra her şey bitecek, geri dönebilirsin diyor. Sonrasında mutfak gibi bir yerde büyük plastik bir küvet içinde görünüyor. Menajerine, 2 hafta burada kalmak zorunda mıyım? diyor. Fragmanın sonunda Kim plastik küvete bakarak, inanamıyorum diyor.

İkinci fragmanda Jeon So-min uyuyor. Kim Ji-suk'a dizideki adı Oh Kang-soon olan Jeon So-min bağırıyor ve kötü ruhları kovar gibi tuz veya pirinç saçıyor. Jeon'un hayal kırıklığına uğradığını ve yemek yediğini görüyoruz. Fragmanın sonunda ellerine kaşık çubuklarla dans figürleri yaptığını görüyoruz, Kim ise "iki hafta boyunca onunla olmak zorunda mıyım?" diyor.

Kim Ji-suk'u baş rolde ve bu dizide izlemek için heyecanla bekliyoruz. Jeon So-min TV şovu Running Man'de bizleri çok güldürebiliyor. Fragmanlara bakılırsa, iki oyuncunun arasında oldukça komik sahneler göreceğiz. Dizinin iki senaristi  Lee So-jung ve Lee Si-eun, daha önce High Kick 3. dizisinin senaryosunu yazmışlardı, yönetmen ise Yoo Hak-chan (Ear Candy) olacak. 











"Top Star Yoo Baek" dizisi 16 kasımda cuma günleri haftada tek bölüm olarak TVN kanalında yayına girecek.

Kaynak : Dramabeans
Fafüs

Yorumlar