TVN Kanalının Yeni Başlayacak "Mama Fairy and the Woodcutter" Dizisnde Açıklanamayan Şeyleri Kabul Etmek


Bu dizi böyle hoş bir güneş ışığı ve ilginç gök kuşağı dozuna benziyor, bu yüzden prömiyerini dört gözle bekliyoruz.  Fantastik, romantik-komedi "Mama Fairy and the Woodcutter" dizisi için bir çok fragman yayınlandı. Bu fragmanlarda 699 yıl boyunca kocasının reenkarne olmasını bekleyen, birden fazla dış görünüme sahip bir barista perisini izleyeceğimizi anladık.

 Moon Chae-won'un oynayacağı  Sun Ok-nam ve aynı adla Go Du-shim oynayacağı peri rkarakteri, kendisine bakana göre görüntüsü değişen biri olarak karşımıza çıkacak. İlk fragmanda bir dağın tepesinde oturan ve çiçekli hanbok'u ile kanatsız bir peri görünümünde ve "reenkarne olmasını bekliyorum"  demektedir. Ok-nam rolünde Moon Chae-won'u, Yoon Hyun-min (Witch’s Court) ve Seo Ji-hoon'un (Misty) bakışlarıyla bir derede yıkandığını görüyoruz.  Sonrasında derede banyo yaparken gördüğü iki adamın kocasının reenkarnesi olduğunu düşünerek şehre geliyor.



Bir sonraki fragman, Yoon Hyun-min'in karakteri Jung Yi-hyun ile başlıyor ve kendini soğuk akılcılık ve mantığın nihai takipçisi olduğunu söylüyor. Ardından Mt. Gyeryong'un orta yerinde bir kahve dükkanında, "açıklanamayan olaylar" olarak kabul edilen, yaşlı ve saçlarında çiçek olan bir baristanın genç bir kadın haline dönüşmesine şahit oluyor.  Seo Ji-hoon'un karakteri Kim Geum, ise daha az rahatsız ve Ok-nam'dan daha çok etkilenmişe benziyor. Yi-hyun'un alaycı bakışlarına rağmen, ona "perim" diye hitap ediyor.

Kim Geum, fantastik şeylere çok daha açık görünüyor ve bankta oturup Ok-nam'ın kedi gibi görünür haliyle, hangi yemeği sevdiğini soruyor. Ayrıca insanlara peri olduğunu söylememesini istiyor.  Sonrasında Ok-name, “kocasının” söylediklerini yapacağını söylüyor ve Yi-hyun'un hayret dolu bakışları arasında gidiyor.




Dizi 5 Kasımda "100 Days My Prince" dizisinden sonra, pazartesi-salı günleri yayınlanacak.

Kaynak : Dramabeans
Fafüs

Yorumlar