Zengin Evhanımları Dizisi "Sky Castle"ın Oyuncu Kadrosu


Kim Dong-hee, Kim Bo-ra, Kwon Hwa-woon, Lee Hyun-jin

Oyuncuların bu sıralamasına takıntılıyım! Ama bir sürü var, bu yüzden kendinizi hazırlayın çünkü bu yazı olağanüstü olacak. JTBC'nin yaklaşan dizisi  SKY Castle (orijinal adı Princess Maker) kibar bir doktor rolünde Kwon Hwa-woon (Switch) ve mankenlik öğrencisi Kim Bo-ra (Buam-dong Revenge Club) arasında geçmektedir. (Aslında bu dizi Kore'nin SKY Üniversiteleri adını almış en büyük 3 üniversitesine gönderme yapıyor) Dizide kocalar krallar gibi davranırlar ve çocukları da prensler ve prensesler gibi yetiştirilir. Bu hiciv komedi dizisi, bir zamanlar üniversite mezunları olan iddialı zengin ev hanımlarının acılarını ve kıskançlıklarını tasvir edecek.

Kwon Hwa-woon’un karakteri, tıp fakültesinde kalp cerrahı olarak çalışan  Jung Jun-ho'nun (Flower in Prison) alt sınıfıdır. Kwon Hwa-woon'un karakteri dizide dram atmosferini canlandırması gerektiriyor.

Öte yandan, Kim Bo-ra'nın karakteri, sorunlu geçmişini gizlediği sessiz bir tavır sergiliyor. Lisede en üst seviyede olmasında rağmen pis fakir geçmişi onu sınırlandırmaktadır. Ailesinin mali mücadelelerine rağmen, başarılı olmak için güçlü bir mücadeleci davranışlara sahip ve başarı açlığı içindedir.

Acemi oyuncu Kim Dong-hee (A-teen) Kim Bo-ra'nın sınıf arkadaşını oynamak için kadroya katıldı. Babasının isteklerini yerine getirmek için kendi hayallerinden vazgeçen yakışıklı ve itaatkar bir oğlu oynuyor. Anne babası ise  Yoon Se-ah (Woohoo Waikiki, Tale of a Good Witch) ve Kim Byung-chul'dur (Mr. Sunshine).

Lee Tae-ran, Yoon Se-ah, Yeom Jung-ah, Oh Na-ra

Yaşasın! Şimdi tecrübeli aktörlere ve aktrislere geliyoruz. Yoon Se-ah, doktora derecesi olan ve kendi gizli hırslarına sahip, tam zamanlı bir ev hanımı ve bomba gibi bir sırrı olan birini oynuyor. Ailesini korumak için son çare olan şeyi kullanıyor.

Kocasını Kim Byung-cheol oynauyor. Karakteri her şeyini ders çalışmaya veren, delice bir mücadele ruhu olan hukuk fakültesi profesörüdür. Adalet, doğruluk ve mutluluktan bahsediyor, ama bencil biri. Doğuştan gelen köklü soyluluk kompleksi sayesinde, iki oğlu ile birlikte Kennedy Hanedanlığının Kore versiyonunu kurmaya çalışıyor.

Yeom Jung-ah, (Mirror of the Witch) SKY Kalesinin anneleri için SKY Kraliçeleri denen bir grup kurar. Mükemmel bir ev hanımıdır ve kraliçelerin çoğunun imrendiği biridir. Kocası Jung Jun-ho ile iki kızı var ve her şey onun içinmiş gibi görünüyor, ama o büyük bir sır saklıyor.

Sırrını fark eden birkaç kişiden biri olan Lee Tae-ran’ın (Make a Woman Cry, King’s Family) karakteridir, bu dizi ile 3 yıl sonra tekrar kameraların önüne çıkmıştır.  Dizide başkalarına karşı derinden düşünceli bir çocuk kitabı yazarını oynayacak. Sevecen doğasına rağmen, Yeom Jung-ah'ın emirlerine karşı diğer SKY Kraliçelerinin bir numaralı düşman olur. Sonunda, akıllı oğlu nedeniyle, yine SKY Kraliçeleri topluluğuna dahil olur. Kocasını Choi Won-young (When the Stars Land) oynayacak.


Choi Won-young, Jung Jun-ho, Jo Jae-yoon, Kim Byung-chul

Şimdi,  tüm hayatı boyunca en iyi öğrenci olan ve en iyi üniversitede ilk sırada yer alan Jung Jun-ho'nun karakteri kibir ve ukalalık tanımının örneğidir. Her zaman haklı olduğunu düşünür. Bir sonraki hastane Müdürü olacağına inanıyordur, ancak Choi Won-young'un karakterinin ortaya çıkmasıyla, hırslarına giden yol dikenli ve belirsiz hale gelir.

Choi Won-young, şehre yeni gelen nöroloji profesörüdür, Jung Jun-ho'nun hastanesinin mevcut müdürü tarafından kişisel olarak gözlemlenmiş biridir. Paraya değer veren bir hayatı ve kendi çabalama hikayesi vardır. Fakir büyüdü, ancak yerel tıp fakültesine gitmek için burs aldı. Belli bir zümreyi kayırma oluşumlarına rağmen, bu prestijli hastanede profesörün açgözlü konumunu kazanmayı başardı.

Bu iki büyük güç arasında sıkışıp kalan Jo Jae-yoon, kendi alanında çok iyi öğrenci olan ortopedi cerrahi profesörü rolünde. Ailesi sonradan hayatına girmiş ve bu yüzden şımarık ve iyi okuyan olarak ilgi görmüş biridir. Şimdi ise, olumsuz sonuçlara yol açabilecek durumlardan kaçınan ve onu ödüllendirecek durumlara katılmayı seven bir insan tipi haline gelmiştir.

Şimdi de, bizim SKY prens ve prenseslere bakalım. Kim Seo-hyung (The Great Seducer) öğrencileri titiz röportajlardan sonra üniversiteye alan danışman rolündedir. Sadece insanlarla iş ilişkileri içinde tartışan gizemli biridir, ama her zaman sonuca ulaşır. Sadece bir kaç kişi tarafından tanınıyor ve sadece en iyiler olarak istihdam ediliyor.

Sonra "Heartstrings" dizisinden hayranı olduğum Lee Hyun-jin (Whisper) var.  Kim Seo-hyung’un sağ kolu olarak çalışmakta ve her durumda şaşkın kalabilen ve görevlerini mükemmel bir şekilde yerine getirebilen elit bir sekreteri oynamaktadır. Dışarıdan sadık biri gibi görünmesine rağmen, gizlice en çok aranan kabul danışmanı olmak için akıl hocasını elde edeceği günü bekliyor.

Sonuç olarak, Boys Over Flowers'dan Borg Mom'a giden bir köprü gibi görünen, bilim kurgu ögeleri olmayan bu dizi "The Third Charm" dizisinden sonra JTBC kanalında yayına girecek.





Yorumlar