"Dünya Çapında Yeni Vizyon..." Suzy Mutlak Dönüşümü Gösterdi


‘Vagabond’ dizisi ilk defa Suzy ile ilgili stil resimleri yayınladı.

'Vagabond' dan Suzy'nin stil resimleri izleyicilerin dikkatini çekti. 14 Aralıkta ilk kez yayınlandı. 'Vagabond', bir uçak kazasına karışan ve şimdiye kadar olan en büyük komplo ve yolsuzluğu açığa çıkaran adamın hikayesini anlatan bir dizi.


Suzy, Go Hae Ri adında NIS'de görev yapan gizli bir ajandır ve Lee Seung Gi ise Cha Gun. Go adında bir dublörü canlandırmaktadır. Go Hae Ri  NIS ajanı olan babasının görev sırasında ölmesiyle, bu mesleğe girme kararı almıştır.

Önceleri NIS adına bir kaç işte gönüllü olarak görev alır, ama ailesini geçindirmek için para kazanması gerektiğinden, resmi olarak ajan olur. Go Hae Ri artık zor ve tehlikeli görevlerde çalışan bir gizli ajandır.


Yayınlanan fotoğraflardan, aşağıda kinde, Suzy'nin büyüleyici ve göz kamaştırıcı görüntüsüyle birlikte uzun saçları da görülüyor. Ayrıca büyük bir gerginlik içinde bir olayla ilgili, elinde silahla bir yere bakarken görüyoruz.


Lee Seung Gi, Suzy ve Shin Sung Rok bugüne kadar sadece yurt dışında Fas'ta çekimleri gerçekleştirdiler ve Kore'de çekime devam edecekler. Sony Pictures, bu dizinin yurt dışı dağıtımından sorumlu olacak ve bu dizi Kore, Amerika ve Japonya da dahil olmak üzere çeşitli ülkelerde yayınlanacak.

Kaynak : CastKo
Fafüs

Yorumlar