Kim Soo Hyun, Lee Min Ho'dan Im Si Wan'a...Bir Çok Oyuncunun Askerden Terhis Olması Dizi Piyasasını Salladı


Baş Hallyu yıldızları 2019 yılında askerden terhis olup, ekrana dönüşe hazırlanıyorlar.

İlk sıra Joo Won (gerçek adı: Moon Joon-won, 31) var. Cheorwon-gun, Gangwon-do'daki Baekgol Birliğinde yardımcı öğretim görevlisi olarak görevini tamamladıktan sonra, gelecek yıl 15 Şubat'ta ordudan terhis olacak.


‘King of Baking: Kim Tak Gu’ (2010), dizisiyle başladıktan sonra izleyicinin büyük ilgisini kazandı. Sonraki dizileri; ‘Ojakyo Family’ (2011), ‘Bridal Mask’ (2012), ‘7th Grade Civil Servant’ (2013), ‘Good Doctor’ (2013), ‘Yongpal’ (2015) ve ‘My Sassy Girl’ (2017) ile izleyicinin büyük ilgisini almaya devam etti.

Gelecek yılın ilkbaharında sırayla terhis olacak diğerleri de Im Si Wan (Nisan 10'da terhis), Lee Min Ho (Mayıs 11'de terhis) ve Ji Chang Wook (Mayıs 13'de terhis) gibi Hallyu yıldızlarıdır.


Im SiWan (30) geçen yıl Temmuz ayında askerlik hizmetine katıldı ve şimdi 25.piyade bölüğünün açılış kampında yardımcı eğitmen. Im Si Wan ve ünlü sunucu Park Sun-young, bu yıl Ekim ayında Kore ordusunun Silahlı Kuvvetler günü töreninde bulundular.

Oyunculuk yeteneği sayesinde kendini oyuncu olarak kabul ettirdikten ve ZEA sayesinde zaten popüler olduğundan, beyaz perdede ve beyaz camda görülmesiyle yabancı hayranlarını da etkilemeyi başardı.

Lee Min Ho (31) şu anda Güney Seul'de bulunan Suseo Sosyal Refah Merkezinde hizmet vermektedir ve gelecek yıl terhis edilecek.

‘Boys Over Flower’ (2009) dizisi ile başlayan ve ‘Personal Taste’ (2010), ‘City Hunter’ (2011), ‘Faith’ (2012), ‘The Heirs’ (2013), ‘Legend of the Blue Sea’ (2016) dizileriyle en üst seviyede Hallyu yıldızı haline gelen oyuncu, gelecek yıl büyük bir dönüş yapacak.


Ji Chang Wook (31)  Joo-won ile birlikte Baekgol Birliğinde hizmet vermektedir ve son zamanlarda aktör Kang Ha Neul ve şarkıcı Kim Sung Gyu ile askeri müzikal 'Shinheung Askeri Akademisi' oyununda oynadı.

Lee Min Ho kadar popüler olan Ji Chang Wook da ‘Smile Again’ (2010), ‘Warrior Baek Dong Soo (2011), ‘Empress Ki’ (2013), ‘Healer’ (2014), ‘The K2’ (2016) ve ‘Suspicious Partner’  dizilerinde başarılı bir performans sergiledi.


Ok Taecyeon (3 Haziranda terhis) ve Hallyu yıldızı Kim Soo Hyun (22 Temmuzda terhis) gelecek yıl yaz aylarında geri dönüş yapacaklar.

İki disk ameliyatından sonra, Ok Taecyeon sonunda ordunun 9. bölüğünde görev yaptı ve Kore Ordusu Kuvvetleri günü etkinlikleri sırasında iyi performansı için Başkan Moon Jae-in tarafından onurlandırıldı. Askerliğini iyi performanslarla tamamladı. Hayranlardan ve halktan çok övgü aldı. Son zamanlarda 51K ile özel bir sözleşme imzaladı, yeni ajansı ve hayranlarına ordudan terhis olduktan sonra en iyi performansını göstereceğine söz vermişti.


Kim Soo-hyun (30) da yakında geri dönüş yapmaya hazır. Orduya katılmadan hemen önce piyasaya sürülen "Real" filminden başka, ‘The Thieves’ (2012), ‘Secretly Thieves’(2013)’, ‘The Moon that Embraces the Sun’ (2012) ve ‘My Love from Another Star’ (2013) dahil olmak üzere filmleri ve dizilerinde büyük başarı yakaladı.

Eğlence endüstrisinde, şu anda orduda görev yapan Kim Soo-hyun ve Lee Min-ho'nun geri dönüşleri için çok fazla teklif aldığını söyleyen söylentiler var. Ayrıca dikkatler, bu iki yıldızın bir sonraki çalışmaları olarak ne tür işler seçeceğine ve ordudan taburcu olduktan sonra yerli ve yabancı film endüstrisinde başarılı bir geri dönüş yapabileceklerine odaklanıyor. 


Ayrıca bu yıl ünlü olan Yang Se Jong, Woo Do Hwan, Jang Ki Yong ve Jung Hae In gibi oyuncuların, bu güçlü Hallyu yıldızları geri dönse  bile, popülerliklerini kaybetmeyecekleri konusunda dikkat çekiliyor. 

Jung Hae In ‘Yoo Yeol’s Music Album’ filminde rol alıyor. Jang Gi Yong ise OCN'in ‘Blue Eye’ dizisinde oynayacak. Yang Se Jong ve Woo Do Hwan da JTBC'nin ‘My Country’ dizisinde beraber oynayacaklar.

Kaynak : KastCo
Fafüs

Yorumlar