Kore Film Pazarlamacıları Derneği Üyeleri 2018'in En İyi Artistlerini Seçti


Her yıl 100'den fazla film sinema izleyicileri için beyaz perdeye çıkar. Bu filmlerin öne çıkması için yapılanlar ve film pazarlamacılarının çabaları ile, bir filmin piyasaya sürülmesinden sonra, pazarlamacıların filmi çeşitli açılardan sunarak insanların ilgisini çekmek için planlandığı aşaması göz ardı edilemez

Sports Donga, Koreli Film pazarlamacıları Derneği (KFMA) ile 23 firmadan 114 reklam pazarlamacısı ile 2018 yılında Kore film endüstrisine bakmaya çalıştı. Pazarlamacılara dört soru soruldu “" 2018'de hangi artistin yıldızı parladı?"“2018'in en iyi filmi neydi?""Hangi film 2018'in en iyi pazarlama stratejisine sahipti?" ve "2019'un hangi filmi yükselen bir yıldız olacak?”

2018 yılının parlayan oyuncularından Joo Ji Hoon 38 oyla birinci sırada yer aldı.. 2018 yılında oyuncu “Along with the Gods: The Last 49 Days,” “The Spy Gone North,” ve “Dark Figure of Crime” gibi birden fazla filmde rol aldı. Pazarlamacılar, Joo Ji Hoon'un bu yıl birden fazla projede yer aldığını ve oyunculuk yeteneklerinin geniş bir yelpazesini sergilediğini vurguladı.

2018'de filmlerde görülen bir başka eğilim, yetenekli aktrislerin yükselmesiydi. Bu, En İyi “Miss Baek " rolüyle 21 oyla ikinci en yüksek oy sayısını alan Han Ji Min oldu. Pazarlamacılar, yıllarca yaşadığı tecrübenin, bulmak kolay olmayan bir karakteri tasvir ettiği gibi filmde parladığı gerçeğini vurguladı. Pazarlamacılar, “yeteneklerine görünüşünden daha çok değer veren bir aktris” olduğunu ve rolleri için çarpıcı dönüşümler yapmaya devam ederek kariyerinin nereye gittiğini görmek istediklerini belirtti.

Listede güçlü bir gösteri yapan bir başka aktris, “Default " daki görünüşü için yedi oyla dördüncü sırada yer alan Kim Hye Soo idi. Filmde büyüleyici bir karakter yaratarak, Kore'nin en sembolik aktrislerinden biri olarak beklentilere cevap veren biri oldu. Pazarlamacıların onu tarif ettiği gibi, "Beklendiği gibi Tanrı  Hye Soo". Diğer oy alan aktrisler de Kim Hyang Gi  “Along with the Gods: The Last 49 Days”deki rolüyle, Kim Da Mi  “The Witch” deki rolüyle Kim Tae Ri, “Little Forest” deki rolüyle ve Kim Hee Ae “Herstory”deki rolüyle sıralamaya girdiler.

15 oyla üçüncü sırada Lee SungMin, “The Spy Gone North”, “The Witness” ve “What a Man Wants " rolleriyle oy aldı. Kendi başına bir film yönetebilen veya başkasıyla birlikte sahneyi idare edebilen oyuncu adını aldı. Jo Woo Jin, “Rampant,” “Default,” ve “The Drug King” filmlerindeki rolüyle 5 oyla 5. sıraya geçti. Güçlü rolleri ve mükemmel oyunculuğu için alkışlandı.

Kaynak : Soompi
Fafüs

Yorumlar

  1. ilk aşkım JO Jİİ HOON düşlerimin prensi kore aşkımın sebebi çok mutlu oldum.iki diziside geliyor yaşadım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder