Sohn Ho-joon’un "The Light in Your Eyes" Dizisindeki Sihir Komedisi


"The Light in Your Eyes" dizisinin kısa karakter fragmanları yayınlandı. Bu fantezi romantizm dizisi, zamanı geri çevirebilen iyimser bir kadın hakkındadır. Han Ji-min (Familiar Wife) ve Kim Hye-ja (Dear My Friends) tarafından oynanan ikili bir rol. Karakter, adalet tarafında savaşmayı seven hevesli bir haber spikeri. Özel yeteneklerine rağmen, sık sık geçmişin karışık ağını sabitlemeye çalışır.

Nam Joo-hyuk (Bride of the Water God 2017) parlak yaşam günlerini bir kenara atmış, uyuşuk tembel bir adamı oynamaktadır. Aynı zamanda hevesli bir muhabir, aslında iş için görünüş ve niteliklere sahip olan biri. Bu yüzden onun için neyin yanlış gittiğini merak edebilirsiniz…

Ama Sohn Ho-joon'un (My Secret Terrius) karakter fragmanını gördükten sonra dizinin ilginç olacağı sinyalini alıyorsunuz. Yoğun konsantrasyon görünümüyle başlayarak, “zihni " ile mumu üflemeyi başardığında ifadesi çok komik bir şekilde değişiyor. Bu dizide Han Ji-min/Kim Hye-ja'nın ağabeyi rolünü oynuyor, hiçbir beceri, hiçbir bilgi veya hiçbir konuda özelliği olmayan biri. Mükemmel bir işsiz serseri.

Yçnetmeni, Kim Seok-yoon (I Live in Cheongdam-dong) ve yazarları Lee Nam-kyu (This Week My Wife Will Have an Affair) ve Kim Soo-jin (Mad Dog) olan JTBC dizisi "The Light in Your Eyes " Şubat 2019'da pazartesi salı günleri yayınlanacak.

Kaynak : Dramabeans
Fafüs

Yorumlar

Yorum Gönder