“The Crowned Clown” Dizisinden, Bütün Gerilimi ve Karizmayı Gösteren Resimler Yayınlandı


“The Crowned Clown” dizisi, Yeo Jin Goo, Lee Se Young ve Kim Sang Kyung'un bireysel posterlerini dizi karakterleri olarak yayınladı.

“The Crowned Clown”, bir kralın kendisini öldürmek isteyenlerden kurtulmak için, saraya tıpkı ona benzeyen bir palyaçoyu kral şeklinde sokmasıyla ilgili bir dizi. Lee Byung Hun ve Han Hyo Joo'nun oynadığı “Gwanghae: the Man Who Became King” filminin yeniden çekimi olacak.

Yeo Jin Goo ilk palyaço Ha Seon olacak. Posteri, " İyi yaparsam, yaşayacağım. Eğer iyi yapmazsam, ölürüm! En büyük kumarı oynayalım!" Ha Seon dans etmeye hazır ve gülümsemesi cesur ve yaramaz tarafını ortaya koyuyor. Her şeyden önce, hiçbir şey bilmemesinden kaynaklanan korkusu sarayda oldukça heyecan yaratacaktır.

Yeo Jin Goo'nun bir sonraki dönüşümü Kral Lee Heon. Gözlerine soğuk bir bakışla tahtta oturuyor. Posteri, “Beni korumanın bir yolunu bul. Delirmeden önce ... " izleyicilerin tüylerini diken diken edecek bir tehlike altında gibi görünüyor. Bu da, kralın ne gibi bir tehdit altında olduğu sorusunu akla getiriyor.


Lee Se Young'un karakteri olarak posterinde Yoo so Yoon şöyle diyor, " Ve nihayet, size aşık oldum, Prensim." Hüzünlü, yaslı gözleri, sarayda tek başına otururken gözyaşlarıyla patlamak üzeredir.  İzleyicilere hangi adama gerçekten aşık olduğunu merak ettirecek.

Öte yandan, Kim Sang Kyung, kral için hayatını tehlikeye atmaya karar veren Baş Kraliyet Sekreteri Lee Gyu'yu oynuyor. Onun posteri, “Benimle yeni bir dünya ve gerçek kral rüya mı olacak?" Kim Sang Kyung güçlü bir duruşla duruyor ve gözlerle konuşmaktan çekinmeyen bir karakteri yansıtıyor. Sadakati kime? Kral Lee Heon'ya mı, yoka palyaço Ha Seon'a mı?


“The Crowned Clown”  7 Ocakta yayına girecek.

Kaynak : Soompi
Fafüs

Yorumlar