"What's Wrong Mr. Poong-sang" Dizisinin Yeni Poster ve Stil Resimleri


What’s Wrong Mr. Poong-sang, kardeşleri için her şeyi yapabilecek bir adam hakkında dram-komedi. Yoo Joon-sang (Falsify) Bay Poong-sang rolü adı altında baş rol oynuyor. Dizinin senaryosu Moon Young-nam (Our Gap-soon), yönetmeni ise Jin Hyung-wook (My Man’s Secret). Bu ikili daha önce "King's Family" dizisinde çalışmışlardı.

Poong-sang, genç yaşta ailesi için ekmek parası kazanmaya başladı ve küçük bir mahallede otomobil tamircisi olarak yaşamını sürdürüyor. Onun sorun makinesi kardeşleri ona baş ağrısından başka bir şey vermiyorlar. Kardeşlerinin sorunlarıyla uğraşıp, çözmeye çalışmaktan mahallede başı dik gezemez olmuştur.  Ancak yine de onları çok seviyor. Poong-sang'ın hayatında ortaya çıkan farklı durumlar sayesinde, ailenin ne anlama geldiğini keşfedecektir.

Anlaşılan bu dizi kalplerimizi çok kıracak. Poong-sang'ın kardeşleri için elinden geleni yapabileceği ve çabalarına rağmen karşılığını alamayacağı tüm koşulları hayal ediyorum. Umarım, tüm kardeşleri sonunda olgunlaşır. Senarist daha önce "King's Family" ve "Famous Chil Princesses" adında komedi türü güzel aile dizilerine imza attı, aynı zamanda "Our Gap-soon" adında sinir bir diziyi de yazdı. Ama Yoo Joon-sang ile birlikte çok iyi iş başarıp, kazanan olabilir!




"What's Wrong Mr. Poong-sang" dizisi 9 Ocakta çarşamba perşembe dizisi olarak KBS kanalında yayına girecek.

Kaynak : Dramabeans
Fafüs

Yorumlar