Müzikallerde de Mükemmel Olarak Bilinen 7 İdol


Hepimiz bir idol olmanın zor olduğunu biliyoruz. Hayatta kalma şovlarında kursiyerlerin gözyaşlarını gördük. Kesin bir başlangıç şansı olmadan uzun yıllar dayanırlar, ama başlayabilmek mutlaka başarıyı garanti etmez. Çoğu grafikleri fark etmek ve kuralları öğrenmek için yıllarca çalışmak zorunda. Bütün bunlara rağmen, yetenekleri k-pop endüstrisinin sınırlarının ötesinde tanınan ve aranan bazı idoller var. Sahnede şarkı söyleyerek, dans ederek ve rol yaparak ön yargıları kırıyorlar.

Müzikallerde de çok iyi olan bir çok idolün içinden 7 tanesi aşağıdadır.

1. EXO’dan Suho

Suho, EXO'nun ünlü lideridir. Grubun vokalistlerinden biridir ve  “Glory Day” ve “Student A” gibi filmlerde ve “Rich Man, Poor Woman” gibi dizilerde oyunculuğunu kabul ettirmiştir.


İlk olarak “The Last Kiss” adlı müzikalde Veliaht Prens Rudolf'la başladı. Rolü ona çok iyi oturmuştu ki,  EMK Müzik Şirketi Suho'yu bir sonraki müzikalinde oynaması için seçti! Suho şu anda “The Man Who Laughs” müzikalinde  Gwynplaine rolünde oynuyor ve bu henüz ikinci müzikali. Seyirci onu yeni nesil müzikal yıldızı olarak adlandırdı.


Müzikalden bir kesit....

2. VIXX’den Leo

Leo, kendine özgü sesi ve uzun boylu fiziği ile dikkati çeken, VİXX'un baş vokalisti ve aynı zamanda solo bir sanatçı olarak da tanınır. Son zamanlarda kendi yazdığı ve düzenlemesini yaptığı şarkılardan oluşan "Canvas" adlı bir albüm çıkardı.

VİXX yaratıcı konseptleri ve kostümleriyle geri dönüş yapmakla ünlüdür. Leo pek çok farklı konseptler ve hikayeler kullandığı için müzikallerde farklı roller oynama yeteneği vardır.


Leo, “Monte Cristo,” “Mata Hari,” ve “The Last Kiss”  müzikallerinde rol aldı. 17 Kasım 10 Şubat tarihleri arasında sahnede olan “Elisabeth” adlı müzikalde  Der Tod (ölüm) rolünü oynuyor. Leo, "Ölüm" rolüyle büyüleyici bir karakteri canlandırıyor.

“The Last Kiss”, Veliaht Prens Rudolf müzikalinden...
Park HyungSik ilk popülaritesini bebek yüzlü karakteriyle MBC kanalının “Real Men” dizisinde kendini gösterdi. Ancak orada durmadı. "Heirs" dizisi gibi dizilerde küçük roller almaya başladı. Sonunda “Strong Woman Do Bong Soon” ile komik ama romantik bir rolde başarıya ulaştı. 



Müzikallere gelince, Park Hyung Sik, “Monte Cristo,” “Three Musketeers,” “Temptation of the Wolves,” ve “Bonnie & Clyde” müzikallerinde rol aldı. Şu sıralar VIXX’den Leo ile birlikte “Elisabeth” adlı müzikalde oynuyor. Bu müzikal 2 yıllık bir aradan sonra oynadığı ilk müzikal. Hayranları, Kore'de çok sevilen Der Tod karakteriyle tekrar müzikallere dönmesinden çok hoşnutlar.

Park Hyung Sik'in eski müzikali, “Three Musketeers”den bir kesiti aşağıda bulacaksınız!

4. f(x)’s Luna

Luna F (X)'in mücevheridir ve onların performanslarını izlerken onun sesi ya da dans becerilerini kaçırmayın. “The King of Mask Singer” ödülünü kazanan çok yetenekli bir şarkıcıdır ve aynı zamanda çok çok iyi dans eder. Solo sanatçı olarak güzelliğin simgesidir ve aynı zamanda kendi kanalı “Luna'nın Alfabesi” ile, YouTube'da bir içerik yaratıcısıdır! Çok yetenekli bir sanatçının gerçek tanımıdır.
 


Luna'nın iyi olduğu başka bir şey var: müzikal bir oyunculuğu. “Legally Blonde,” “In the Heights,” “Rebecca,” “The Last Kiss” ve “Gone With the Wind” gibi bir çok müzikalde rol aldı. Ve genellikle baş rol oynadı.

"Ich" rolünde olduğu “Rebecca” müzikalinden bir kesit!

5. Super Junior’dan Kyuhyun

Kyuhyun, Super Junior'daki hassas ve yumuşak vokalleriyle tanınıyor. Yeteneği de halk tarafından kabul edilmiştir ve Sung Si Kyung ve Kim Dong Ryul gibi ünlü balad şarkıcılarına benzer bir vibe sahip olduğu düşünülmektedir.


Ayrıca, “Radio Star” ve “New Journey to the West” gibi şovlarla halkın kalbini kazanmış biridir.
 


Kyuhyun aynı zamanada, idollerin müzikal deneyimlerinin ilk jenerasyon olanlarından biridir. “The Three Musketeers,” “Catch Me If You Can,” “Moon Embracing the Sun,” “Singing In the Rain,” “The Days,” “Robin Hood,” “Werther,” ve “Mozart” gibi müzikallerde oynadı.

Aşağıda, Wolfgang Amedeus Motzart müzikali, “Mozart”dan bir kesit izleyebilirsiniz.

6. BTOB’dan Changsub

Changsub, BTOB'un vokalistidir ve ilginç, sevimli bir kişiliğe sahip olması ile bilinir. 

Aptalmış gibi hareketler yapabilir, ama aldanmayın: çok yetenekli bir şarkıcıdır. Başvurduğu yıl, Howon Üniversitesinin pratik müzik eğitimine kabul edilen sadece iki erkek öğrenciden biriydi.


“Boys Over Flowers,” “Napoleon,” “Edgar Allan Poe,” ve “Dogfight” müzikallerinde başarıyla rol aldı. Şu sıralar “Iron Mask” müzikalinde Louis ve Phillip adlı ikizleri canlandırmaktadır. 

“Iron Mask” müzikalinde söylediği, “Catacombe” şarkısını aşağıda izleyebilirsiniz ;

7. Kim Junsu

Junsu, birçok müzikalde zaten performans gösteren ve birçok ödül kazanan bir sanatçıdır. Sahnede yeteneği tartışılmaz ve idol müzikal aktörlüğü düşünüldüğünde herkesin ilk aklına gelen kişidir. 


“Mozart,” “Tears of Heaven,” “December,” “Elisabeth,” “Dracula,” “Death Note,” ve “Dorian Gray” gibi bir çok müzikalde baş rol oynamıştır. Bu ünlü müzikaller ve kendi ikonik karakterleri için bir örnek oluşturdu. Askerlik dönüşü, daha önce Park Hyung Sik ve Leo'nun oynadığı Dere Tod (Ölüm) karakteriyle  “Elisabeth” adlı müzikalde oynaması konuşuluyor.

Kim Junsu'nun önceki müzikali “Dorian Gray”den bir şarkısıyla oyunculuğuna göz atın!

Müzikal sahnede parlayabilecek çok yetenekli, büyüleyici başka idoller de var.

Kaynak : Soompi
Fafüs

Yorumlar