Son Ye Jin'in Ajansı, Hyun Bin ile Olan Söylentileri Açıklığa Kavuşturuyor


Fotoğrafların yayınlandığı gün, Hyun Bin'in ajansı söylentileri reddetti ve iki aktörün yakın arkadaş olduğunu ve marketteki diğer arkadaşlarına eşlik ettiğini açıkladı.

22 Ocak'ta, Son Ye Jin'in ajansı MS Team Entertainment'dan bir kaynak, “Hyun Bin ile Son Ye Jin'in buluşma söylentileri hakkında çok sıkıntılı olduğumuzu, söylemek isteriz." dedi. Aktrisle iki kez doğruladık ve söylentilerin doğru olmadığını açıkladık. Bu gerçek değişmedi, ancak kitlelerin ilgisi hala azalmadı” diye konuştu.

Kaynak devam etti, " Son Ye Jin, birkaç röportajda, ABD'de yaşayan yakın bir [yaşlı kadın] tanıdığını belirtmişti. Bir keresinde düğününe katılmak için ABD'yi ziyaret etti ve aynı şekilde son gidişinde de ziyaretine gitti. Tanıdıklarının adı, yaşadığı yer gibi kişisel bilgileri açıklayamayız, ama Son Ye Jin ABD'ye her gidişinde onu ziyaret ediyordu. Bu arada, Hyun Bin'in de orada olduğunu duymuş, bu yüzden buluşmaya karar vermişler ve birlikte market alışverişine gitmiş. İkisi sadece alışveriş arabasını iterken birlikteydiler ve o sırada diğer arkadaşları marketin başka bir bölümündeydi.”

Son Ye Jin'in Kore'ye dönüşü ile ilgili olarak, tarihin belirlenmediğini ve olsa bile bunu açığa çıkaramayacaklarını söylediler. "Normalde Kore'deki planlanan faaliyetlerine katılmak için zamanında geri dönerdi, ama planlanan herhangi bir resmi faaliyeti yok. Böyle durumlarda, ne zaman döneceğine kendi karar verir ve yöneticiye bildirir. Hava alanına dönüş gününde veya bir gün önce veya daha önceden gelmesine ihtiyaç var mı diye öğrenmek için."

Son Ye Jin ve Hyun Bin, 2018 filmi “The Negotiation”de birlikte oynadılar. Ve çıkma söylentileri bu ayın başlarında başladı, ama onlar sürekli yalanladı.

Kaynak : Soompi
Fafüs

Yorumlar