Ahn Bo Hyun, ONE ve Diğerleri TVN'in Rom-Kom Dizisinde Park Min Young ve Kim Jae Wook ile Oynayacaklar


“Kim Jae Wook ve Park Min Young'un oynadığı "Her Private Life” (edebi başlık) dizisine yeni oyuncular gelmeye devam ediyor.

“Noona Fan Dot Com” webtoon'undan uyarlama olan "Her Private Life” dizisinde Sung Duk Mi (Park Min Young) bir galerinin sorumlusu olarak çalışmaktadır ve profesyonel kariyerinden gizli olarak bir idol'ün fangirl'üdür. Bu arada, patronu Ryan (Kim Jae Wook) onun tutkulu bir fanboy'u olur.

TVN kanalı 28 Şubatta, Ahn Bo Hyun, Park Jin Joo, ONE (Jung Jae Won), ve Hong Seo Young'un dizide rol alacaklarını duyurdu.

Ahn Bo Hyun, kendi judo salonunu yöneten olimpiyat madalyası sahibi Nam Eun Ki'yi oynuyor. Park Min Young’un karakteri Sung Duk Mi'nin çocukluk arkadaşıdır. Eun Ki, Duk Mi'yi sıkıcı bir arkadaş olarak lanse etmesine rağmen içten içe onda gözü vardır.  Ryan (Kim Jae Wook)  Duk Mi’nin hayatına girince, gizli duyguları kıskançlığa dönüşür.

Park Jin Joo karakteri Lee Seon Joo, Duk Mi’nin yakın arkadaşıdır ve o da fangirl'dür.

Duk Mi’nin fangirl'lük yaptığı idol Cha Si An karakterini ONE oynuyor. White Ocean grubunun üyesidir.  Şarkı söyleme yeteneği ve iyi görüş sahibi olması, onu grupta ünlü yapmıştır.

Hong Seo Young, Choi Da In rolünü oynamaktadır. Kendisi Ryan'ın yönetici olduğu Monoart Galeride medya sanatçısıdır ve aynı zamanda onun üniversiteden sınıf arkadaşıdır.

“Her Private Life” dizisi, “Touch Your Heart” dizisinden sonra yayına girecektir.

Kaynak : Soompi
Fafüs

Yorumlar