JTBC Kanalının Yeni Dizisi Oyuncularının Nam Da Reum ve Kim Hwan Hee İçin Yeni Poster Yayınlandı


JTBC’nin yeni dizisi “Beautiful World” (edebi başlık) ilk fragman posterini yayınladı.

“Beautiful World” JTBC'nin cuma cumartesi dizisi olacak ve okul şiddet olayından sonra yaşam ve ölüm eşiğinde olan ve ailesi tarafından adalet mücadelesi verilen, çocuğun hikayesini anlatmaktadır.

Baş rol oyuncuları Nam Da Reum ve Kim Hwan Hee'nin bulunduğu bir poster yayınlanmıştır. Park Hee Soon ve Chu Ja Hyun‘un çocukları olan iki kardeşi canlandırmaktadırlar.

Nam Da Reum'un karakteri Park Sun Ho, ortaokul son sınıfta öğrencidir ve okul içi şiddetin kurbanı olur.  Kim Hwan Hee'nin karakteri Park Soo Ho, Park Sun Ho'nun kardeşidir ve aynı okulda okumaktadır.

Posterdeki yazıda kız kardeşi , "ağabeyimin gülümsediği günlere geri dönmek istiyorum" diyor. Bu, kardeşinin trajedisinin arkasındaki gerçeği kendi yolunda aramak istediği için Kim Hwan Hee tarafından  söylenmiş sözlerdir.

Yapım ekibi, “bugün piyasaya sürülen poster, farklı yönlere bakan ‘HoHo’ (Park Sun Ho ve Park Soo Ho) kardeşleri gösteriyor. Bu fotoğrafı gerçek bir okulda çektik. Bunu çektiğimiz gün çok soğuktu, ancak karakterlerine tamamen dalmış olan Nam Da Reum ve Kim Hwan Hee sayesinde bu güzel ve duygusal posteri yapabildik.” Ve " ‘Beautiful World’ dizisinin ilk bölümünü izleyeceğinizi ve ayrıca Sun Ho ve Soo Ho'dan ilginizi eksik etmeyeceğinizi umuyoruz" dedi.


Fragman

“Beautiful World” "Legal High" dizisinden sonra 5 Nisanda yayına girecek.

Kaynak : Soompi
Fafüs

Yorumlar