Jung Il Woo, "Haechi"de Perişan Oluyor ve Acıklı Bir şekilde Ağlıyor


Jung Il Woo, SBS dizisi "Haechi"de, aşırı acıklı bir durumla karşı karşıya gelecek.

19 Şubatta yayınlanan stil fotoğraflarına göre, Jung Il Woo (Prens Yeoning'i oynuyor) giysileri darmadağınık ve iliğine kadar sarhoş vaziyette görünüyor. Bu arada Lee Kyung Young (Min Jin Heon'u oynuyor) ve Jung Moon Sung (Prens Yi Tan'ı oynuyor) gözleriyle mesajlaşıp, iyi olmadığını söylüyorlar.


Başka bir fotoğraf dizisinde, Jung Il Woo, ruhsuz bir ifadeyle yağan yağmurda yürüyor. Bir elinde bir şişe içki var, hasta ve her an bayılmaya hazır görünüyor. Son görüntüde yere yığılmış, kederle ağladığını görüyoruz.

"Haechi"nin önceki bölümünde Prens Yeoning,  Min Jin Heon ile Yeo Ji (Go Ara oynuyor), Park Moon Soo (Kwon Yool oynuyor), Han Jung Suk (Lee Pil Mo oynuyor), ve kardeşi Prens Yeonryung (Noh Young Hak oynuyor) arasında yol ayırımında kaldı.


Yönetmen Lee Yong Suk, “Jung Il Woo'nun yağmur sahnesi için 6 kez çekim yapıldı ve personeli kör edici derecede ağır yağmura rağmen karakterine odaklanma yeteneği ile şaşırttı" dedi.

Dizinin yapım personeli de şunları söyledi: "Joseon, Jung Il Woo'nun korkunç bir şekilde ağlamasına neden olan olaydan sonra yeni bir dünyaya dönüşecek. Jung Il Woo'nun olaylara karşı nasıl tepki vereceğini ve eylemlerini dört gözle beklemenizi istiyoruz.”

Kaynak : Soompi
Fafüs

Yorumlar