'Romance Is A Bonus Book' Dizisi Online Platformlarda Popüler


Kablolu televizyon TVN'in "Romance Is A Bonus Book" dizisi 37 yaşındaki boşanmış bir kadının bir yayıncıda çalışmaya başlamasını ve orada yükselmesini anlatıyor.

Online platform distribütörü Smart Media temsilcisi son istatistiklere göre, TVN'in hafta sonu dizisi Naver TV, Kakao TV, POOQ ve diğerleri de dahil olmak üzere birden fazla platformda bir bölümü için yaklaşık 2.28 milyon görüntüleme kaydedildiğini söyledi.

Kablolu TV kanallarındaki rom-kom dizilerinin içinde en yüksek rakamı elde etti. JTBC kanalının "The Light in Your Eyes" bölüm başına 1.52 milyon görüntüleme ve TVN'in "Touch Your Heart" yine bölüm başına 1.23 milyon görüntüleme kaydetti.

Romance Is A Bonus Book dizisi, "Gyeoroo" adlı bir yayın evinde geçiyor.

Aktris Lee Na-young, (40), 9 yıl aradan sonra 37 yaşındaki Kang Dan-yi rolüyle, küçük ekrana döndü. Dizide kocası tarafından aldatıldıktan sonra ayrılan ve yurt dışında okuyan kızını desteklemek için sıkıntılar yaşayan bir kadını oynuyor.

Dan-yi, iş bulmak için bir çok yere 7 yıl önceki kariyerini referans göstererek müracaat etmiş ve kabul edilmemiştir. Yayın evine müracaatını deneyimsiz olarak yapmış ve kabul edilmiştir.

Lee Jong-suk, (29), Cha Eun-ho adıyla, Gyeoroo'da baş editör olarak çalışmaktadır. Danny'nin de çok eski arkadaşıdır. Dan-yi'ye uzun süredir aşıktır.

8. bölümün sonunda Dan-yi, nihayet Eun-ho'nun ona karşı duygularını anlar ve sorar: "Yoksa, benden hoşlanıyor musun?" Bölüm, Eun-ho'nun gülümsemesiyle sona eriyor ve dizi hayranlarının beklentilerini yükseltiyor.

Kaynak : THEKOREATIMES
http://www.koreatimes.co.kr/www/art/2019/02/688_264239.html

Fafüs

Yorumlar