Shin Sung Rok ve Jang Nara “The Last Empress” Epilogunda Farklı Koşullar Altında Tekrar Buluşuyor


Her ne kadar SBS kanalının “The Last Empress” dizisi bitmiş olsa da, dizi hayranları için son bir hediyeleri var!

25 Şubat'ta SBS epilog yayınladı, Oh Sunny (Jang Nara) müzikal bir oyuncu olarak sahneye geri dönmüştü. Şaşırtıcı olan şey, sahne için partneri, İmparator Lee Hyuk'u oynayan Shin Sung Rok'tu, ama bu sefer Oh Sunny'nin büyük bir hayranı olan Jung Man Du rolünde.

Sahne, Jung Man Du’nun sesi detone çıkana kadar güzel gidiyor, Oh Sunny yeteri kadar çalışmadığı için, onu azarlayıp, cezalandırıyor. Bununla birlikte, uzun zamandır hayranı olduğu Oh Sunny ile sahnede dururken gülümsemeden duramıyor. Ciddiye alıyor gibi görünmüyor ama diyor ki, " Çok eksiğim var ve senin beni sevdiğinden daha çok seviyorum seni, senin için doğru biri olmak için elimden geleni yapacağım." Bu sözler, Oh Sunny'nin Lee Hyuk'a söylediği sözlerle örtüşüyor ve bir an için duraklamasına neden oluyor.

Oh Sunny, ondan uzaklaştığı halde, Jung Man Du özlem dolu gülümsemeye devam ediyor. İzleyiciler teorilerle dolup taşmaya başlıyorlar, Lee Hyuk'a benzeyen biri olmanın yanı sıra,  Lee Hyuk'a ölümüne meydan okuyan ve başkasıymış gibi davranan her şey vardı.

Epilog

Kaynak : Soompi
Fafüs

Yorumlar