Jung Il Woo Ve Go Ara'nın “Haechi " Dizisinin Sahne Arkasında Eğlenceli ve Sevimli Görüntüleri


“Haechi " seti kahkaha ve kimya dolu!

SBS 15 Martta yeni çekim videosu yayınladı.

Videoda, Jung Il Woo prova yapıyor ve rol arkadaşlarıyla replikleriyle ilgili gülüyorlar. Go Ara ve Jung Il Woo dışarı çekimi gerçekleştiriyorlar. Il Woo elbisesine bakınca utanıyor ve sonrasında Go Ara kamera arkasında kumaş satan bir tüccar gibi davranıyor.

Go Ara daha sonra saray hanımı kıyafetiyle çıkıyor. Ve Il Woo'nun ondan gözlerini alamadığı bir sahne çekiliyor. Yönetmen kes diye bağırıyor ve Il Woo'nun romantik oyunculuğunu övüyor.

Go Ara'ya karakter ismiyle hitap ederek, "Bugün Yeo Ji çok güzel değil mi?", erkek personel de cevap veriyor, "Evet!" Aktör daha sonra kendisinin yakışıklılığı ile ilgili bir şey söylemedikleri için personele üzüntüsünü gösteriyor, ama arkasından hemen Go Ara'nın güzelliğinden bahsetmeye devam ediyor.

Aktris de şaka yollu, " söylediklerinde samimiyet yok, yoksa kameralar olduğu için mi böyle söylüyorsun?" ve Il Woo da mizahi bir cevap verdi, "Hayır, çok belli ettim" dedi. Sonra çift yönetmen artık yeter diyene kadar kendilerini kaybedercesine kameraya karşı poz verip, fotoğraf çektirdi.

Kamera arkası videosu aşağıdadır.


Kaynak : Soompi
Fafüs

Yorumlar