Namgoong Min, Yeni Dizisi “Doctor Prisoner”daki Karakterinden Farklı Taraflarını Gösteriyor


Namgoong Min yaklaşan KBS2 Çarşamba-Perşembe dizisi, “Doctor Prisoner” da ki karakterinden tamamen farklı bir yanını gösteriyor!

Dizide, Namgoong Min Na Yi Jae karakterini canlandırıyor. Yetenekli, acil servise gelen hastalara yardımcı olmak için yemek yemeği bile unutan fedakar bir doktor rolünü oynuyor.

Bir numaralı doktor olmasına rağmen yeni fotoğraflarda, doktor üniformasıyla, yüzünde yaramaz ve tasasız bir ifadeyle dolaşıyor. Belki de kendisi mütevazi kökenden geldiği içindir, ama her zaman ihtiyacı olanlara yardım etmeye, hatta işçilerin, yaşlıların veya evsiz hastaların hastane ücretlerini kendi cebinden ödemeye hazırdır.

Diğer fotoğraflarda ise, insanların gözlerini kamaştıran karizmatik bir aura verdiği için dostça tavırları tamamen yok oluyor. Soğuk bir poker yüzü ve gözleri var ve neredeyse iki farklı karakter oynuyor gibi.


Yapım personeli, “Namgoong Min'in şaşırtıcı dönüşümü intikam hikayesinin başlangıcı olacak " dedi. "Na Yi Jae, kötü güçler söz konusu olduğunda ateşle savaşır ve izleyiciler onu izlerken rahatsız edici duygulardan arındıklarını hissederler.”

“Doctor Prisoner” dizisi, “Liver or Die” dizisinden sonra 20 Mart 2019'da yayına giriyor.

Kaynak : Soompi
Fafüs


Yorumlar