Park Seo Joon ve Kim Jaejoong 13. Asya Film Ödüllerinden Ödül Aldılar


13. Asya Film Ödülleri 17 Mart'ta Hong Kong'un TVB şehrinde gerçekleşti.

Asya Film Ödülleri, Tokyo Uluslararası Film Festivali, Hong Kong Uluslararası Film Festivali ve Busan Uluslararası Film Festivali tarafından oluşturulan Asya Film Ödülleri (AFA) Akademisi tarafından düzenlenmektedir.

Daha önce Yönetmen Lee Chang Dong'a Ömür Boyu Başarı Ödülü verileceği açıklanmıştı. Lee Chang Dong ayrıca yönetmenliğini yaptığı “Burning” filmiyle yılın en iyi yönetmeni ödülünü de evine götürdü. Yoo Ah İn de, filmdeki rolü için en iyi aktör için aday gösterilmişti, ancak Yakusho Kōji'ye (“The Blood of Wolves”) ödülü kaptırdı.

Diğer ödüllerde, Park Seo Joon AFA yükselen Yıldız ödülünü evine götürdü. Törende seyirciye ilk önce Çince ve daha sonra Korece konuştu ve " Asya Film Ödüllerinde ilk kez ve böyle mükemmel bir ödülü kabul ettiğim için minnettarım. Sadece Kore'de değil birçok ülkede de farklı projelerde farklı insanlarla çalışmak istiyorum. Bunu yapmak için çalışacağım. Teşekkür ederim” dedi.

Aynı törende, Kim Jaejoong'a da, AFA Yeni Nesil Ödülü verildi.

13. Asya Film Ödüllerinde aday gösterilen ancak kazanmayan diğer Koreli oyuncular, Han Ji Min (“Miss Baek”), Kwon Hae Hyo (“Believer”) ve Jeon Jong Seo'ydu (“Burning”)

Kaynak : Soompi
Fafüs

Yorumlar