Oh Yeon Seo ve Ahn Jae Hyun Romantik Komedi Dizide Oynayacaklar


Oh Yeon Seo ve Ahn Jae Hyun MBC’nin yeni “People with Flaws” (edebi başlık) dizisinde oynayacaklar.

13 Mayısta dizi endüstrisinden bir kaynak, "Ahn Jae Hyun ve Oh Yeon Seo  ‘People with Flaws’ dizisinde oynamayı kabul ettiler" dedi. Aynı kaynak dizinin sonbaharda çarşamba perşembe dizisi olacağını ve “July Found By Chance” (edebi başlık) dizisinden sonra yayına gireceğini söyledi.

“People with Flaws” sonbaharda pazartesi salı dizisi olarak planlanmıştı. Ancak MBC hafta içi dizilerin saatlerinde ve yayınında bazı değişiklikler yaptı. Böylece bu dizi de çarşamba perşembe dizisi oldu.  MBC kanalı da bu bilgiyi doğruladı ve dizinin Kasım ayında yayına gireceğini söyledi.

“People With Flaws” dizisi, çiçek çocuklarını küçümseyen bir kadın ve görünüş kusurları olan insanlara karşı ön-yargılı ve kusurların üstesinden gelinmesine takıntılı bir adam hakkındaki hikayeyi anlatacak romantik bir komedi türünde bir dizidir.

Oh Yeon Seo, Joo Seo Yeon adında lise koçudur ve ideal tipi yakışıklı olmayan erkektir. Ahn Jae Hyun, Lee Kang Woo adında geçmişte güzel olmadığı için terk edilen ve bu yüzden görünüşüne takıntılı bir erkektir.

Kaynak : Soompi
Fafüs




Yorumlar