TVN'in “WWW” Dizisinin Yeni Posterlerinde 3 Farklı Kariyerli Kadınlarla Dalga Geçiyor


TVN'nin yaklaşan dizisi "WWW", üç önde gelen kadının iki adet posterini yayınladı!

"WWW", Kore'nin en iyi arama motoru şirketlerinde çalışan üç kariyer kadınının gerçekçi aşk hayatları hakkında yeni bir romantizm dizisidir. Dizide, Lee da Hee, Im Soo Jung ve Jun Hye Jin, aynı alanda çalışan üç kadın, ancak tamamen farklı hayatlar sürüyorlar.

14 Mayısta "WWW" dizisi, üç kadın yıldızı vurgulayan iki poster ortaya çıkardı. İlk poster, karakterlerin farklı kişiliklerini canlı arka plan renkleriyle vurguluyor ve dalga geçiyor, başlıkta " üç farklı kadının gerçek romantizmi" yazıyor.


İkinci posterde ise Lee Da Hee, Im Soo Jung, ve Jun Hye Jin iş kıyafetleriyle dengeli ve kendinden emin görünümlü, ellerinde telefonlar ve bilgisayarlar yürürken görünüyorlar. Başlık da, "günlerimiz çevrim içi arama ile başlar ve biter” diyor.

"WWW" yapımcıları, "yeni çıkan posterlerde Bae Tae Mi  [Im Soo Jung'un karakteri], Cha Hyun [Lee da Hee'nin karakteri], ve Song Ga Kyung [Jun Hye Jin'in karakteri], günlerini çevrim içi aramalarla geçiriyorlar, ama hepsinin benzersiz ve eşsiz çekicilikleri var."

Devam ediyorlar, “Im Soo Jung, Lee Da Hee, ve Jun Hye Jin poster çekimi sırasında birbirlerine karşı anlayışlı ve düşünceli olmaları harika bir atmosfer yarattı. Seti istikrarlı bir şekilde inşa ettikleri sağlam bir ekip çalışmasıyla aydınlattılar. "

Son olarak, yapımcılar şöyle ifade etti, " Im Soo Jung, Lee da Hee ve Jun Hye Jin'in arasındaki güçlü kadın kimyasını izlemek için sabırsızlıkla bekliyoruz ve web siteleri alanında başarılı olmak için, hırsla birbirlerini yenmek adına şiddetli bir savaşa tanık olacağız.”

TVN kanalının romantik komedi dizisi “WWW”, "Her Private Life" dizisinden sonra, çarşamba-perşembe yayın kuşağında, 5 Haziran 2019'da yayına girecektir.

Kaynak : Soompi
Fafüs


Yorumlar