Yeo Jin Goo, “Hotel Del Luna”nın Yeni Fragmanında Aşırı Kızgın Patronu IU'yu Anlatıyor




Tvn 'nin yaklaşan dizisi  “Hotel del Luna”  nın son fragmanında Yeo Jın Goo,  tüm yollarda çatıştıklarını ama aynı zamanda IU 'nin neden ilgisini çektiğini merak ediyor.
“Hotel del Luna”, Goo Chan Sung (Yeo Jin Goo ) adında seçkin bir otelci hakkındadır ve son derece zor şartlar altında, hayaletler için bir otel olan Hotel del Luna'nın menajeri olur. Orada,  güzel ama huysuz sahibi Jang Man Wol (IU) ile tanışır.
29 Haziran'da yayınlanan yeni fragmanında Goo Chan Sung yeni patronunu anlatıyor: "Jang Man Wol.Uzun zorlu bir dönemin üstesinden gelen bir kadın.O... Savurganlığın kraliçesi. Otoritesini kötüye kullanır ve her zaman öfkesinden kendini kaybeder  ama  ben onu ve bu oteli merak ediyorum."
 Fragmanda aynı zamanda, Jang Man Wol yüzsüzce Goo Chan Sung 'a eğer yeni renkli lüks arabadan memnun değilse orak makinesi alabileceğini ve iş kibarlığı ve öfkesi dahil ancak bunlarla sınırlı olmayan çeşitli ruh hali değişiklilerinden geçtiğini söylüyor. Ayrıca Goo Chan Sun 'ı kravatından tutup "Haklısın sen olmak zorundasın" diyor.

Dizinin ilk bölümü 13 Temmuz'da yayınlanacak.


FRAGMAN


Kaynak: Soompi
Hamus


Yorumlar